Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean DiamondOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Ocean Diamond


De verschillende huttypen

Driepersoonshut (6x)
De driepersoonshut is gelegen op het ‘Lower Deck’ en is circa 19 vierkante meter groot. Deze hut heeft twee aparte bedden en een hoogslaper en beschikt over twee patrijspoorten.
Eenpersoonshut met patrijspoort (15x)
Deze cabin is gelegen op het ‘Lower Deck’ en heeft een afmeting van ca 14 vierkante meter. De hut heeft een tweepersoonsbed en twee patrijspoorten.
Eenpersoonshut zonder uitzicht (4x)
Deze eenpersoonshut is gelegen op het ‘Capain’s Deck’ en is 19 vierkante meter groot. De cabin beschikt over een tweepersoonsbed en een sierraam (wat uitkijkt op de reddingsboten).
Tweepersoonshut zonder uitzicht (11x)
Gelegen op het ‘Capitains Deck’ en circa 19 vierkante meter groot. Deze hut heeft een tweepersoonsbed (of twee aparte bedden) en een sierraam (het uitzicht wordt belemmerd).
Tweepersoonshut met raam (45x)
Deze hutten liggen op het ‘Upper en Main Deck’ en is tussen 19 en 17 vierkante meter groot. De hutten hebben een tweepersoonsbed (of twee aparte bedden) en een raam.
Suite (10x)
De suites zijn gelegen op het ‘Upper en Main Deck’ en zijn tussen de 17 á 19 vierkante meter groot. De suites zijn uitgerust met een tweepersoonsbed (dat omgebouwd kan worden in twee aparte bedden en een raam.
Balcony Suite (10x)
Deze suite is gelegen op het ‘Observation Deck’ en is circa 30 vierkante meter groot. Het beschikt over een tweepersoonsbed, dat omgebouwd kan worden in twee aparte bedden. Verder heeft de Balcony Suite een groot raam met een glazen schuifdeur naar een privé balkon.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds