Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean Diamond

De Ocean Diamond is een cruiseschip voor passagiers die Antarctica in expeditiestijl willen verkennen, dit graag in redelijke mate van comfort doen en niet het budget hebben voor een echte deluxe expeditiecruise. Voor een expeditiecruiseschip is de Ocean Diamond groot te noemen met z'n maximum van 189 passagiers. Door z'n grote formaat biedt het schip wel meer faciliteiten dan alle andere schepen in ons portfolio. Aan boord gaan 18 zodiacs mee en door de passagiers niet in twee gescheiden landingsgroepen te splitsen, wordt excursietijd voor alle passagiers zo goed mogelijk geoptimaliseerd.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 189
Snelheid: 14 knopen
Lengte van de boot: 124 meter
Bemanning: De crew van de Ocean Diamond bestaat uit 144 personen in totaal incl. de gids
Aantal cabins: 104
Hutomschrijving: Aan boord van de Ocean Diamond zijn verschillende huttypes: eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonscabins. Verder zijn er twee typen suites: de 'nomale' suite en de balcony suite. Alle hutten beschikken over eigen sanitair, een flat screen tv en dvd-speler en uitzicht naar buiten (sommige cabins hebben een patrijspoort, andere cabins een echt raam).Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Ocean Diamond. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Ocean Diamond.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds