Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean Atlantic

De Ocean Atlantic is een schip wat al jaren dienst doet voor poolcruises en de boot is in 2016 nog volledige gerenoveerd en gemoderniseerd. Met haar lengte van 140 meter is het een heel ruim schip. Alle algemene ruimtes op het Ericksen deck hebben grote ramen waardoor u vanuit deze ruimtes een goed zicht heeft op attracties zoals landschappen, passerende walvissen, etc.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 198
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 140 meter
Bemanning: De crew bestaat in totaal uit ongeveer 140 personen. incl. de gids
Aantal cabins: 93
Hutomschrijving: De Ocean Victory beschikt in totaal over 93 hutten die zijn onderverdeeld in 9 verschillende categorieën die variëren in grootte en faciliteiten. Alle hutten zijn voorzien van eigen sanitair en hebben een balkon, raam of patrijspoort.
Openbare ruimtes: Een ruim restaurant met internationale keuken, 2 bars, een comfortabele lounge, een bibliotheek vol 'poolboeken', gym en wellness faciliteiten, een lezingenzaal, sauna en een zwembadje.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Ocean Atlantic. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Ocean Atlantic.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2023 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds