Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean Albatros

De Ocean Albatros is een nagenoeg identiek zusterschip van de Ocean Victory en zal volgens planning vanaf voorjaar 2023 cruises gaan uitvoeren in het Arctische gebied en in Antarctica. In totaal heeft dit moderne expeditiecruiseschip 95 cabins die allemaal daglicht ontvangen en ongeveer 90% van de cabins biedt z'n gasten zelfs een privé balkon. Er zijn maar liefst 12 éénpersoonscabins waarvoor geen speciale eenpersoonstoeslag geldt. Bij het bouwen van de Ocean Albatros zijn moderne technieken toegepast waardoor het een 'milieuvriendelijk' schip is wat eveneens voldoet aan de hoogte veiligheidsstandaards. Zo is het schip voorzien van 4 diesel en 2 electromotoren die electronisch worden gereguleerd. Hiermee worden aanzienlijke brandstofbesparingen gerealiseerd en heeft het schip onder verschillende omstandigheden verschillende manieren van aandrijving ter beschikking.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 189
Snelheid: 14 knopen
Lengte van de boot: 104 meter
Bemanning: De crew bestaat uit ca. 140 personen. incl. de gids
Aantal cabins: 93
Hutomschrijving: De Ocean Albatros beschikt in totaal over 95 hutten die zijn onderverdeeld in 9 verschillende categorieën die variëren in grootte en faciliteiten. Alle hutten zijn voorzien van eigen sanitair en hebben een balkon, raam of patrijspoort.
Openbare ruimtes: Het is modern schip met een (voor z'n formaat) rijk scala aan faciliteiten. Zo zijn er twee restaurants, is er een bibliotheek, een spa, een gym, een lezingenzaal, een bar, een 'midnight sun pool deck' en last but not least een prachtige observation lounge.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Ocean Albatros. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Ocean Albatros.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2022 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds