Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
De vakantie zit er weer op en het mooie zomerweer van de afgelopen zomer heeft plaatsgemaakt voor echt herfstweer. Voor veel mensen niet echt de tijd om op reis te gaan maar juist wel een heel geschikte tijd om nieuwe reisplannen te maken. Een voordeel daarbij is dat u in Latijns-Amerika niet aan één beste reistijd bent gebonden. Voor verschillende landen gelden verschillende perioden als de beste reistijd. Kunt u weg buiten de reguliere vakanties en vindt u het prettig om de drukte te vermijden, dan vindt u in deze nieuwsbrief enkele suggesties en aanbiedingen voor reizen in het laagseizoen.

Arno LuftKLM werelddeal weken

Gastvrouwen, Runa Tupari

Heeft u altijd al eens Ecuador willen bezoeken, dan is dit nu uw kans! Voor de maanden oktober en november hebben wij een speciale aanbieding voor de 'Laan der Vulkanen' reis door het Andesgebergte van Ecuador. Voor slechts € 895,- per persoon (dat is € 100,- per persoon korting) reist u 14 dagen door dit prachtige gebied. U bezoekt indiaanse markten, nationale parken, koloniale steden en u maakt een excursie naar de hoogste berg van Ecuador; de Chimborazo! Tijdens deze rondreis overnacht u in sfeervolle, goede middenklasse accommodaties en is al het vervoer op basis van privé auto met chauffeur. Heeft u belangstelling klik dan hier voor meer informatie.


Minke in het land van de Inca's

Oasedorpje Huacachina

Donderdag 18 juni was het dan zover, ik mocht op reis naar Peru! Tijdens 2 1/2 week heb ik door het zuidelijke gedeelte gereist, gewandeld door hoge zandduinen, een rondvlucht boven de beroemde Nazca-lijnen gemaakt, prachtige koloniale steden en natuurparken bezocht, een boottocht gemaakt naar rieteilanden en als afsluiting de 4-daagse Inca-trail naar Machu Picchu gelopen. Ik heb u natuurlijk ontzettend veel te vertellen, maar helaas weinig ruimte in deze mailing. Eén ding wil ik u zeker niet onthouden; het oasedorpje Huacachina. Dit dorp ligt tussen de meters hoge zandduinen, dichtbij Ica, en de populairste activiteit hier is het buggy rijden en 'sandboarden' in de duinen. Voor meer informatie over onze Peru reizen, klik hier.


Aanbiedingen Antarctica

Zodiac tochtje in Paradise Bay

Het Antarctische seizoen 2009/2010 gaat bijna van start. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarin de meeste cruises rond deze tijd al waren volgeboekt zijn er dit jaar op verschillende cruises nog plekken. Ook gelden er voor openstaande cruises soms aanbiedingen waarbij kortingen kunnen oplopen tot meer dan € 1000 per persoon! Enkele van de beste aanbiedingen zijn: Gratis vluchten van Amsterdam naar Ushuaia en v.v. bij cruises van Quark Expeditions, 10% korting of gratis hut upgrade bij nieuwe boekingen voor de Antarctica Air Cruise en 20% korting bij nieuwe boekingen op alle cruises van de Polar Star. Een overzicht van al onze (Antarctische) reisaanbiedingen vindt u hier.


Reisevaluaties

Evaluatie screenshot

Alle klanten die een reis met ons maken ontvangen na afloop het verzoek een digitale enquête over hun reis in te vullen. Daarbij krijgen we wel eens de vraag of we met die gegevens ook echt wat doen. Nou reken maar! We beschikken over een ingenieus systeem wat alle resultaten en opmerkingen koppelt aan de bijbehorende service zoals een hotel of een excursie. Bij het boeken van nieuwe reizen zien we zo direct de gemiddelde beoordeling en met één klik hebben we toegang tot alle geschreven commentaren van onze klanten. Onze eigen kennis wordt zo aangevuld met uw ervaringen. Bij deze een welgemeend bedankje aan alle klanten die de afgelopen jaren hun reisevaluatie hebben ingevuld!


Digitale correspondentie korting

PDF logo

Tot op heden stuurden wij onze klanten de meeste offertes en reisovereenkomsten in digitale vorm en per papierpost. Voor de klanten die dit op prijs stellen zullen we dit ook blijven doen. Sinds enige tijd bieden we u ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen alle vervolgoffertes en reisovereenkomsten in digitale vorm te ontvangen. Daaraan hebben we een korting gekoppeld van € 10,- per dossier. Goed voor uw portomonnaie en beter voor het milieu. Het verzorgde reispakket met presentje zoals u dat van ons gewend bent, blijft u wel gewoon op papier ontvangen zodat u het ook gemakkelijk mee op reis kunt nemen.


In het spotlicht: Hotel Monasterio

Hotel Monasterio

Op slechts enkele minuten lopen van het Plaza de Armas in Cusco ligt Hotel Monasterio. Gevestigd in een monumentaal klooster waar de historische sfeer bewaard is gebleven. De stijl van het hotel is deluxe met zeer verzorgde kamers, comfortabele bedden, een sfeervol restaurant, zonrijke patio's met gezellige zitjes en een prachtige entree. Dit hotel is zonder twijfel Cusco's meest aansprekende en beste hotel! Het is dan ook niet voor niets dat het magazine Conde Nast het hotel heeft uitgeroepen tot het beste hotel van Zuid-Amerika (2007). Wilt u uw verbijf in Cusco comfortabel (deluxe) doorbrengen, dan is Hotel Monasterio dé plek.

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds