Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
In Nederland is het volop lente. De zon laat zijn stralen zien, de bloemen beginnen rijkelijk te bloeien en de bomen krijgen steeds meer bladeren aan de bomen. Ook is de lente voor velen een periode dat de vakantiekriebels gaan opspelen. Wilt u deze zomer een bezoek brengen aan Latijns-Amerika, dan kunt u in deze nieuwsbrief lezen welke bestemmingen in deze periode goed te bezoeken zijn. Daarnaast komt Nicaragua als bestemming in opkomst aan bod en hebben we een mooie aanbieding voor u, voor onze speciale reis naar de Galapagos eilanden.

Arno LuftSpeciale aanbieding: Darwin's Trail

Zeeleguaan

In het kader van het Darwin jaar organiseert Ander Licht Reizen van 17 november tot 4 december 2009 een speciale reis naar de Galapagos Eilanden. Voor de Darwin's Trail kunnen wij u nu een fantastische aanbieding doen! U kunt deze unieke reis gaan maken met een korting van € 200,- per persoon. Tijdens deze reis maakt u onder begeleiding van Caroline van der Mark een 15-daagse cruise door de archipel, waarop Charles Darwin zijn evolutie theorie mede baseerde. Daarbij bezoekt u nagenoeg alle bezoekersplaatsen en uithoeken van deze bijzondere archipel. Meer informatie over deze speciale reis vindt u via Darwin's Trail.
Boek snel, want vol=vol


Bestemming in opkomst, Nicaragua

San Francisco klooster

Vaak wordt Nicaragua aangeboden in combinatie met buurland Costa Rica, maar Nicaragua is op zichzelf ook een zeer interessante bestemming met een gevarieerd aanbod van natuur, cultuur, avontuur en relaxen. Nicaragua staat onder meer bekend om haar vele (actieve) vulkanen, de prachtige stranden, interessante koloniale steden, tropische regenwoud, kleurrijke markten en de zeer vriendelijke bevolking. Meer informatie over Nicaragua en een voorbeeldreis vindt u via de volgende link Nicaragua Compleet.


Reisbestemmingen in de zomer

De ruïnes van Machu Picchu bij zonskopkomst

De zomermaanden komen in zicht. Ook in verschillende Latijns-Amerikaanse landen is de zomer (of de beste reisperiode) in aantocht. Door de uitgestrektheid van Latijns-Amerika en de grote verschillen in weersomstandigheden, kunnen er natuurlijk nooit garanties worden gegeven voor goed weer, maar over het algemeen is de periode van mei tot oktober de beste reisperiode om een bezoek te brengen aan de landen die worden beheerst door het hooggebergte van de Andes, zoals Ecuador, Peru en Bolivia.

Wilt u Argentinië en/of Chili bezoeken, dan is het noorden rondom Salta en San Pedro de Atacama gedurende onze zomermaanden een uitstekende keuze. Van mei tot oktober zijn de luchten vaak helder en regent het er nauwelijks. Voor het zuiden van Zuid-Amerika zijn onze wintermaanden beter geschikt, maar in het noorden van Chili en Argentinië regent het dan juist veel.


Nieuw kantoor, nieuw telefoonnummer

Nieuwe kantoor

In januari hebben wij onze intrek genomen in een nieuwe ruimte binnen het bedrijvencentrum aan de Groenestraat in Nijmegen. Sinds de oprichting van Ander Licht Reizen in oktober 2005, is de interesse en belangstelling voor ons reisaanbod alleen maar toegenomen. Bij deze groei hoort dan ook een nieuw en groter kantoor, waar we u van harte welkom heten om samen uw droomreis uit te werken. Ook hebben wij met de overstap naar een nieuwe geavanceerde telefooncentrale een nieuw telefoonnummer gekregen. Het nieuwe telefoonnummer is: 024-3609000.


In het spotlicht: Hotel Indigo

kamer met uitzicht

Hotel Indigo is een stijlvol design hotel direct aan het water gelegen in Puerto Natales. Alles aan dit hotel ademt stijl uit. De kamers zijn heel mooi ingericht en hebben bijna allemaal uitzicht op de Seno de Ultimo Esperanza, de 'Fjord van de Laatste Hoop'. Verder is er een gezellige bar beneden en een restaurant op de bovenverdieping. Daarnaast beschikt het hotel over een spa met openlucht jacuzzi's en een groot panoramavenster met uitzicht op de baai. Voor degenen die in het centrum willen verblijven is dit absoluut hét hotel om te verblijven in Puerto Natales.

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds