Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
Vanuit het zomerse Nijmegen laten we graag weer wat horen over onze prachtige bestemmingen in Latijns-Amerika. Het is dus weer tijd voor een nieuwsbrief en deze zomer zetten we onze medewerkers ook wat duidelijker in het zonnetje: zo vertelt Anna over haar inspectiereis door het prachtige Patagonië (Chili en Argentinië), belichten we een van onze favoriete lodges in Costa Rica, stelt onze nieuwe collega, Quinten, zich voor en zijn de webpagina's voor Antarctica nóg verder verbeterd.
En als u denkt: "Wat heeft Zuid-Tanzania" met Latijns-Amerika te maken?"…nou, niets! Maar onze vrienden van PANGEA Travel geven we graag de mogelijkheid zichzelf via deze weg te introduceren.

Irene ter HeijdenAntarctica icoontjes en aanbiedingen

Op onze website vindt u een heel compleet (en filterbaar) overzicht van alle vertrekdata van Antarctica cruises met een flinke selectie aan boten. De lijst hadden we al maar recentelijk hebben we de informatie uitgebreid en ziet u bij elke vertrekdatum door middel van icoontjes welke excursies u optioneel bij kunt boeken en welke excursies al inclusief zijn in de reissom. Ook kunt u zien voor welke vertrekdatum er aanbiedingen gelden. Klikt u op de aanbiedingslink dan krijgt u info over de betreffende promotie.


Quinten voorstellen

Quinten Jiskoot

Quinten


Studiereis Anna

Uitzicht vanaf Mirador del Cóndor

In maart j.l. heb ik een heerlijke selfdrive reis gemaakt door Argentijns en Chileens Patagonië. In twee weken heb ik mogen genieten van het merengebied rondom San Carlos de Bariloche, te paard (als een echte Gaucho) over de Argentijnse pampa’s gereden, genoten van heerlijke Malbec, gekajakt tussen de afgebrokkelde ijsschotsen van de Upsala Gletsjer en een ijs hike gedaan over de immense Perito Moreno Gletsjer. Na al deze avonturen ben ik doorgereisd naar het Torres del Paine Nationaal Park, in Chili: een paradijs waar iedere wandel- en natuur liefhebber zijn hart kan ophalen. Uiteindelijk heb ik de reis besloten in het bruisende centrum van Santiago de Chile. Wilt u zelf ook een mooie reis op maat door Argentinië en/- of Chili maken? Dan kunt u alvast wat inspiratie op doen via de pagina's op onze website voor Argentinië reizen en Chili reizen


Zuid-Tanzania met PANGEA Travel

Op safari in Tanzania

Onze reispartner PANGEA Travel is gespecialiseerd in individuele reizen naar Afrika en Azië. Bent u op zoek naar een reis naar een van deze continenten, bekijk dan eens hun website. Reisspecialist Martijn is net terug van een bijzondere safari door het zuiden van Tanzania. De parken Selous en Ruaha zijn hier een waar safariparadijs wanneer u wilt verblijven in kleinschalige accommodaties en in alle rust van de natuur wilt genieten. Naast safari’s per open landcruiser staan ook wandelsafari’s en boottochten op het programma. Wilt u meer lezen over de reiservaringen van Martijn in Tanzania, lees dan zijn blog, bekijk de voorbeeldreis of neem contact op met Martijn.


In het spotlicht: La Leona Eco Lodge

La Leona Eco Lodge tended cabins

Een parel op het Osa Peninsula in Costa Rica: dat is de Leona Eco Lodge. Per auto of transfer vanuit Puerto Jimenez rijdt u off road naar de nederzetting Carate. Hier kunt u de huurauto achterlaten en wordt uw bagage door de paardenman naar de lodge vervoert. Vervolgens loopt u over het strand of via de 3km lange trail door de jungle alvorens u bij de lodge aankomt. De aankomst heeft een absolute wow-factor: prachtig gesitueerd aan de rand van de jungle en het Corcovado National Park en met uitzicht over de Pacifische Oceaan. Het beste van 2 werelden waar men vanuit de eenvoudig ingerichte safaritenten optimaal kan genieten van de schoonheid en rust van deze plek. Bezoek het Corcovado National Park o.l.v. een van de deskundige gidsen van de lodge; de beste jungle-ervaring in Costa Rica! Meer info: La Leona Eco Lodge

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds