Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
2016 is in volle gang, de vakantiebeurzen zijn achter de rug en na een herfstachtige winter, is nu de lente aangebroken. Kleurrijk en fris, net als onze maatwerkreizen. En wat zo mooi is aan reizen: het is niet seizoensgebonden! U kunt het hele jaar door prachtige trips via ons maken. In deze nieuwsbrief belichten we verschillende van onze favorieten, voor alle seizoenen. Daarbij breiden we onze mogelijkheden qua bestemmingen ook steeds verder uit. Ander Licht Reizen blijft weliswaar een Latijns-Amerika specialist, maar in deze nieuwsbrief vindt u ook informatie over 'onze jongste telg' Expedition Cruises en ons 'oudere broertje' PANGEA Travel, die hun reisaanbod naar Botswana toelicht.

Irene ter HeijdenAnder Licht Reizen - 10 jaar!

Champagne op kantoor

Een mijlpaal voor Ander Licht Reizen: we bestaan al weer 10 jaar! Om dat te vieren hebben we met het team heerlijk gegeten en is onze website vernieuwd! Daarop hebben we ook van verschillende mensen (die bijvoorbeeld al eerder met ons reisden) leuke reacties gekregen. Dank daarvoor! Bent u al een tijdje niet meer op onze website geweest? Neemt u dan gerust eens een kijkje op Ander Licht Reizen! Mocht u dan op die ene reis stuiten waar u al tijden van droomt? Dan gaan we uiteraard met veel plezier - nét als de voorgaande 10 jaar! - voor u aan de slag met een offerte op maat.


Twitter: Aanbiedingen Galapagos cruises

Zeeleeuw

Regelmatig worden we benaderd over (last minute) aanbiedingen voor Galapagos cruises. Omdat wij u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte willen houden van aanbiedingen en acties, kunt u ons nu ook volgen op Twitter. Hierop posten we regelmatig over (last minute) prijzen en kortingen voor Galapagoscruises, maar ook berichten over andere bestemmingen/nieuwtjes. Klik hier om naar onze Twitterpagina te gaan. Deze tweets zijn ook te zien op onze homepage. Heeft u interesse in een van de aanbiedingen of wilt u een offerte ontvangen? Neemt u dan vooral contact met ons op!


Introductie Expedition Cruises

IJsbeer op het zeeijs

In 2015 heeft Ander Licht Reizen een nieuw merk gelanceerd: "Expedition Cruises". Expedition Cruises is voortgekomen uit het enthousiasme van Arno voor de cruises naar de Galapagos Eilanden en Antarctica zoals Ander Licht Reizen die al jaren aanbiedt. Bij Expedition Cruises vindt u echter ook bestemmingen als Spitsbergen, Groenland, Canada en Rusland die geen onderdeel uitmaken van het reisaanbod van Ander Licht Reizen. Omdat we ons nieuwe merk graag promoten, bieden we iedereen die ooit een reis heeft gemaakt met Ander Licht Reizen een korting van €200 per persoon op een van de programma's van Expedition Cruises naar Spitsbergen, Groenland en Canada. Dit aanbod geldt bij boeking tot 31 december 2016.


Zomertip: Familiereis naar Ecuador

Chimborazo met indiaanse familie

Zoekt u nog een leuke bestemming om met uw gezin heen te gaan? Dan is Ecuador dé aangewezen plek vanwege de relatief korte reisafstanden en afwisseling die het te bieden heeft, zowel qua natuur als cultuur en activiteiten. Wat dacht u van het maken van een walvistocht, testjes doen op het evenaarspunt, relaxen in een warmwaterbad, overnachten bij een indiaans gastgezin of het bezichtigen van een Inca site? Maar ook paardrijden en mountainbiken vanaf een vulkaan behoren tot de mogelijkheden. En natuurlijk mag een verblijf in de jungle niet ontbreken met o.a. een bezoek aan een indianengemeenschap en het op zoek gaan naar b.v. apen. Moe van alle mooie indrukken van de reis? Dan kunt u aan het eind van de reis heerlijk relaxen in een hangmat aan het strand. Op onze website leest u meer over Familiereis Ecuador.


PANGEA Travel - Botswana in het vizier

Leeuw

Maakt u al plannen voor uw volgende reis? Denk dan bijvoorbeeld eens aan Botswana! Onze partner PANGEA Travel is specialist in individuele reizen naar Afrika en werkt op dezelfde wijze als Ander Licht Reizen. Reizen in Botswana geeft u het idee dat u in een natuurdocumentaire bent beland. Botswana is het land van de Okavango Delta waar u de lodges vaak alleen per klein vliegtuig of boot bereikt. Maar Botswana is ook het safariland met veel wild in het Chobe National Park, het land dat voor het grootste gedeelte bestaat uit de Kalahari woestijn en uitgestrekte zoutvlaktes biedt. PANGEA Travel biedt reizen aan in verschillende categorieën. Van kampeersafaris tot een rondreis per vliegtuigje of een combinatie met andere landen zoals Namibië, Zuid-Afrika of Zimbabwe. Klik hier voor meer informatie.


Het zikavirus in Latijns-Amerika

Zika mug

In het nieuws is er de afgelopen tijd volop aandacht aan besteed en als Latijns-Amerika specialisten kunnen we er niet omheen: het zikavirus heeft voor flink wat onrust gezorgd en daarvan zijn we ons bewust. Momenteel wordt er nog steeds uitgebreid onderzoek gedaan en echte zekerheden over het virus en de effecten ervan zijn nog steeds amper te geven. We weten dat het geen nieuw virus is, het bestaat immers al decennia. Om u te beschermen tegen het virus worden dezelfde maatregelen geadviseerd als tegen bijvoorbeeld dengue en malaria. Hoewel in het journaal heel Latijns-Amerika over één kam wordt geschoren, melden onze bronnen echter dat er nog wel wat verschillen zijn tussen de landen. Zo zijn er in Chili, Argentinië, Peru en Uruguay, maar zeer weinig gevallen bekend. Klik hier voor meer info

Ander Licht Reizen 2021 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds