Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
Met de lente volop in aantocht begint er bij veel mensen meer te kriebelen dan alleen een eventuele hooikoorts; vakanties worden gepland en bestemmingen worden gekozen! Om het u nog wat moeilijker te maken, willen we u graag berichten over enkele van ónze bestemmingen. In deze nieuwsbrief wordt Antarctica belicht voor wie van ijskoude avonturen houdt en de blik al op het najaar gericht heeft, de Galapagos Eilanden voor de liefhebbers van flora en fauna onder u en Brazilië voor avonturiers die zoeken veelzijdige bestemmingen. De lente komt eraan…en als u bij de aanblik van kleurrijke krokusjes, narcissen en druifjes ook de vakantiekriebel voelt opkomen, komt u dan gerust eens snuffelen in onze kleurrijke reisaanbod van bestemmingen. (hooikoorts niet inbegrepen) Namens het gehele Ander Licht Reizen-team alvast een prettige Pasen gewenst!

Irene ter HeijdenSouth Georgia In Depth

Koningspinguïns op South Georgia

Voor het eerst in jaren is er weer een cruisemaatschappij die het aandurft een speciale South Georgia reis te organiseren. One Ocean Expeditions vaart dit jaar op 17 oktober met de Akademik Sergey Vavilov naar South Georgia en zal maar liefst 8 dagen langs de kust van dit absolute faunaparadijs varen waarbij alle highlights zoals Andrews Bay, Gold Harbour, Grytviken, Salisbury Plains en ook het speciaal bescherme Prion Island waar de reuzenalbatrossen nestelen zal worden bezocht. Arno Luft (oprichter en directeur van Ander Licht Reizen) is zo enthousiast over het programma dat hij al een plekje aan boord heeft gereserveerd. Wilt u ook mee? Er zijn nog een paar plaatsen maar ben er wel snel bij want vol is vol. Klik hier voor meer info.


Aanbiedingen Galapagos cruises

Luierende zeeleeuwen

De Galapagos Eilanden kunnen het hele jaar door bezocht worden, elke periode kent zijn eigen charmes. Bent u niet gebonden aan de zomervakantie, dan kunt u in de periode daaromheen profiteren van speciale aanbiedingen op Galapagos cruises. Er zullen de komende maanden regelmatig last minute aanbiedingen bij ons bekend worden, zoals nu al geldt voor de maand april. Zo mogen we onder andere op 3 vertrekdata in april een korting van €150 per persoon op een 8-daagse cruise aan boord van de 1e klasse motorzeiljacht de Beagle bieden!
Het motorjacht Reina Silva heeft voor de nazomer en het najaar juist speciale kortingen. Voor specifieke vertrekdata is een korting van US$ 500 per persoon van toepassing, of zelfs van US$ 1000!
De cruises met de Beagle en Reina Silva zijn slechts enkele van de mogelijkheden om met korting de Galapagos Archipel te kunnen bezoeken. Interesse? We informeren u graag over aanbiedingen die binnen uw reisperiode vallen.


KLM gratis vervoer naar Schiphol

Irene


Nieuwe rondreis - Brazilië

Paartje jabiru ooievaars

Brazilië is een bestemming met een enorme rijkdom aan flora en fauna. Hierbij valt te denken aan het overweldigende Amazonewoud, de Pantanal, vele nationale parken en kleine natuurgebieden, elk met een spectaculaire dieren- en plantenwereld, maar er is ook nog heel veel onaangetaste natuur waarmee we u graag kennis willen laten maken. Met grote trots willen wij u laten weten dat ons reisaanbod is uitgebreid met onder andere een nieuwe rondreis door Zuid–Brazilië. De reis gaat vanuit Curitiba naar het ecologisch Sebuí reservaat midden in het Atlantisch regenwoud. Om hier te komen wordt de reis gedeeltelijk per trein gemaakt dwars door het Serra do Mar kustgebergte. Daarnaast brengt u een bezoek aan de machtige Iguazu watervallen en de Yacutinga Lodge. Buiten de Amazone, is dit één van de weinige mogelijkheden om relatief goedkoop het regenwoud te leren kennen. U besluit uw reis met een selfdrive nabij de regio Bonito en het moerasgebied van de Zuidelijke Pantanal. Een prachtige rondreis voor diegene die kennis willen maken met de onaangetaste natuur van Brazilië. Voor het gehele programma, klik hier. Maar hier blijft het niet bij…binnenkort volgen er meer uitbreidingen op ons reisaanbod in Brazilië, dus houdt de website in de gaten!


In het spotlicht: Luna del Rio

Irene

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds