Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
Afgelopen april stond voor mij een inspectiereis naar Belize op het programma. Het was heerlijk en verfrissend om te ervaren hoe Belize me tijdens deze reis keer op keer wist te verrassen. Dit prachtige landje is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een bijzondere bestemming die een combinatie biedt van avontuur en relaxen. De regenwouden, rivieren en kalkgrotten in het binnenland vormen een eindeloze speeltuin voor avonturiers en natuurliefhebbers en de tropische kust met het gigantische barriererif vormt een ideaal reisdoel voor degenen die een relaxed strandverblijf willen combineren met snorkelen of duiken. In deze "Belize special" van onze nieuwsbrief zetten we deze nog maar weinig bezochte en relatief onbekende bestemming eens in het spotlicht.Familiereis Noord-Argentinië

Goede periode. Simone


In het spotlicht: Acco X


Vakantiebeurzen in januari

In onze stand op de Amsterdamse vakantiebeurs

Het is bijna weer zover! Wanneer over iets meer dan een maand januari het nieuwe jaar opent, volgen de vakantiebeurzen al snel. Met het nieuwe vakantieseizoen voor de deur willen wij u graag in hoogsteigen persoon ons fantastische reisaanbod presenteren. Dit keer staan wij zowel in Amsterdam als Antwerpen op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen. Wij willen u van harte uitnodigen ons op te komen zoeken bij onze stand. Deze 2 weekenden zullen wij met plezier en passie onze voorliefde voor Latijns-Amerika laten zien in gesprekken aan onze kraam, maar ook tijdens lezingen.
Wilt u ook naar een van de beurzen? Klik hier voor de informatie over de beurs in Amsterdam. Gaat uw voorkeur uit naar een bezoek in Antwerpen? Klikt u dan hier. Hopelijk tot dan!


Eigen risicoverzekering autohuur

Onze verzekeringspartner Allianz Global Assistance heeft een nieuwe verzekering geïntroduceerd, waarbij het mogelijk is het eigen risico en de borg die vrijwel altijd bij het huren van een auto gepaard gaan te verzekeren. In Argentinië en in het zuiden van Chili was het voorheen via het autoverhuurbedrijf niet mogelijk om het eigen risico af te kopen, maar met deze verzekering kan dat nu wel. De kosten voor de eigen risicoverzekering bedragen € 5,50 (inclusief assurantiebelasting) per autohuurdag. Voor meer informatie over deze verzekering klikt u op de volgende link om de polisvoorwaarden te openen. LINK LATEN VERWIJZEN NAAR PDF-BESTAND!


Familiereis Costa Rica

Roodoogboomkikker

Van de verschillende landen in Midden-Amerika is Costa Rica naar onze mening de beste optie voor een familiereis. Het toerisme is erg goed afgestemd op gezinnen en er zijn voor alle leeftijden en interesses activiteiten te vinden. Ga met het hele gezin op onderzoek naar kikkers, leguanen en andere beestjes, leer meer over vulkanen of geniet juist actiever van dit schitterende land door te gaan raften, kajakken, mountainbiken, quad- of paardrijden of juist met een canopy door de boomtoppen te schieten. Uiteraard mag een heerlijk strandbezoek niet ontbreken en dus zult u ook dat terugvinden in onze gevarieerde "Familiereis Costa Rica".


Familiereis Peru

Indiaanse kinderen op Taquile

Met het gezin naar Zuid-Amerika? Dan is Peru een heel geschikte mogelijkheid. Tijdens ons arrangement “Familiereis Peru” maakt u op comfortabele en ontspannen wijze kennis met dit land, dat met name bekend staat om Machu Picchu. Uiteraard bezoekt u deze schitterende Incastad, maar voor dat het zover is, krijgt u de kans om tijdens een rondreis door het zuiden lama’s, alpaca’s, vulkanen, andescondors, terraslandschappen en natuurlijk de kleurrijke bevolking te zien. Deze reis biedt een fantastisch avontuur voor alle gezinsleden. Wilt u meer weten over dit arrangement? Neemt u dan gerust contact met ons op of klik hier voor meer info.


Familiereizen

Arno. Houd de limiet van € 10.000


Familiereis Ecuador

Indiaanse vrouw met Lama's op de markt

Ecuador…: ruw, authentiek en een waanzinnige variatie qua landschappen.
Gezinnen die de voorkeur geven aan het ontdekken van de cultuur van een land kunnen hun geluk op tijdens onze "Familiereis Ecuador". Schuif aan bij een Indiaans gastgezin, geniet van de bedrijvigheid op de lokale markten en verwonder u over het feit dat u in 17 dagen tijd koloniale steden, vulkanen, jungle, nevelwoud en strand binnen dezelfde landsgrenzen te zien krijgt. Als u het programma van deze bijzondere reis beter wilt bekijken, klik dan hier of neemt u gerust contact met ons op.

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds