Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
Heeft u er altijd al van gedroomd om eens een bezoek te brengen aan Antarctica; het Witte Continent? Drie jaar geleden hebben wij een speciale mailing gestuurd over een "flash sale" van Quark Expeditions. Nu is er weer een actie die zo speciaal is dat wij hebben besloten hiervoor een algemene mailing te sturen. Voor een aantal geselecteerde expeditiecruises naar Antarctica aan boord van de luxe Sea Spirit geldt een echte superaanbieding van 50% korting op de cruiseprijs. In deze mailing leest u meer over de expeditiecruises en de data van deze aanbieding. Heeft u belangstelling voor een van deze opties neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Er kan nog worden geboekt van dinsdag 1 tot vrijdag 4 oktober en vol=vol.

Arno LuftAntarctica voor de helft van de prijs

Koningspinguïns, Volunteer Point

Voor een viertal cruises van Quark Expeditions in november en december kunt u op de laatste plaatsen mee met 50% korting op de reguliere cruiseprijs. Deze aanbieding geldt voor de onderstaande expeditiecruises aan boord van de Sea Spirit. De genoemde prijzen zijn per persoon op basis van het eenvoudigste beschikbare cabintype.

  • Falklands, South Georgia en Antarctica - vertrek 2 november - 23 dagen - v.a. € 5175 i.p.v 10350 o.b.v triple cabin
  • Antarctic Explorer - vertrek 22 november - 12 dagen - v.a. € 2775 i.p.v 5550 o.b.v triple cabin
  • South Georgia en Antarctic Peninsula - vertrek 2 december - 17 dagen - v.a. € 5540 i.p.v 11080 o.b.v triple cabin
  • Epic Antarctica (crossing the circle via Falklands and South Georgia) - vertrek 17 december - 20 dagen - v.a. € 6870 i.p.v 13740 o.b.v triple cabin
Houdt u naast deze cruiseprijzen rekening met een bedrag van ongeveer € 2000 per persoon voor de vluchten vanuit Amsterdam naar Ushuia en de benodigde transfers en extra hotelovernachtingen.


Antarctic Explorer

Ezelspinguïns

De Antarctic Explorer reis van 22 november is een klassieke Antarctica expeditiecruise van 12 dagen waarbij u vanuit Zuid-Argentinië de Drake Passage oversteekt en dan gedurende enkele dagen met het schip langs de kust van het Antarctische Schiereiland vaart. Daar maakt u iedere dag excursies zoals bezoeken aan pinguïnkolonies, zodiactochtjes door fabelachtige ijsberglandschappen, korte wandelingen naar schitterende gletsjers, etc. Bekende plaatsen die bijna altijd tijdens deze cruises worden bezocht zijn ondermeer Paradise Bay, Hannah Point, Port Lockroy, Cuverville Island, Deception Island en het Lemaire Channel. Klik hier voor meer informatie over Antarctic Explorer.


South Georgia, Antarctica en de Falklands

Koningspinguïnkolonie

De overige drie reisprogramma's zijn langere cruises waarbij naast Antarctica ook South Georgia (en bij twee programma's) ook de Falkland Eilanden worden bezocht. Hoewel minder bekend, zijn South Georgia en de Falklands meer nog dan het Antarctische Schiereiland een heel bijzondere plek voor natuurliefhebbers. Op South Georgia vindt u bijvoorbeeld op de Salisbury Plains en in Andrews Bay kolonies met honderdduizenden koningspinguïns en grote aantal andere pinguïns, zeeleeuwen en zeeolifanten. Klik hier voor meer informatie over het reguliere Falklands, South Georgia en Antarctica programma van Quark Expeditions. Heeft u belangstelling, dan informeren we u graag over het exacte programma van de (aanbiedings)cruise van uw keuze.


Voorwaarden voor boeking

Krabeter

Deze aanbieding is buitengewoon spectaculair, maar ook wel gebonden aan een aantal stringente voorwaarden.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe boekingen en op basis van beschikbaarheid.
  • Opties zijn niet mogelijk, u dient direct te bevestigen en te betalen. Wel kunnen we u onder voorbehoud informeren over de beschikbare huttypen.
  • Reist u alleen en wilt u een tweepersoonscabin voor alleengebruik dan betaalt u de reguliere prijs, echter zonder de eenpersoonstoeslag.
Heeft u belangstelling - en heeft u aanvullende vragen of wilt u boeken - dan kunt u contact opnemen per mail (info@anderlicht.nl) of bellen met 024-3609000.

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds