Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
Heeft u er altijd al van gedroomd om eens een bezoek te brengen aan Antarctica; het Witte Continent? Maandag gaat een actie van start die zo speciaal is dat wij hebben besloten u hiervoor een speciale mailing te sturen. Voor een aantal geselecteerde expeditiecruises naar Antarctica geldt een echte superaanbieding waarbij de ene persoon de volledige prijs betaalt en de tweede persoon mee mag voor slechts 1 Amerikaanse dollar! Effectief betekent dit een korting van 50% op de cruiseprijs. In deze mailing leest u meer over de expeditiecruises, data en schepen van deze aanbieding. Heeft u belangstelling voor een van deze opties neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Er kan worden geboekt van maandag 14 tot 17 november en vol=vol.

Arno LuftAntarctica voor 1 dollar

Koningspinguïns, Volunteer Point

Voor een zestal cruises van Quark Expeditions in november en december mag de 2e persoon voor slechts 1 dollar mee op reis. Effectief komt dit neer op een korting van 50% op de cruiseprijs. Wilt u alleen reizen op indeling dan krijgt u 50% korting op de reguliere prijs. Deze aanbieding geldt voor de onderstaande expeditiecruises. De genoemde prijzen zijn de aanbiedingsprijs per persoon op basis van het eenvoudigste huttype.

 • Antarctic Explorer - vertrek 19 november - 12 dagen - Clipper Adventurer - v.a. € 1785 o.b.v triple
 • Antarctic Explorer - vertrek 23 november - 12 dagen - Akademik Sergey Vavilov - v.a. € 1980 p/p
 • Antarctic Explorer - vertrek 03 december - 12 dagen - Akademik Sergey Vavilov - v.a. € 1980 p/p
 • Antarctic Explorer - vertrek 09 december - 11 dagen - Clipper Adventurer - v.a. € 1785 p/p
 • Antarctic Explorer - vertrek 11 december - 12 dagen - Sea Spirit - v.a. € 1635 p/p
 • Crossing the Circle - vertrek 31 december - 15 dagen - Sea Spirit - v.a. € 4695 p/p


Antarctic Explorer

Ezelspinguïns

De Antarctic Explorer is een klassieke Antarctica expeditiecruise van 11 of 12 dagen waarbij u vanuit Zuid-Argentinië de Drake Passage oversteekt en dan gedurende enkele dagen met het schip langs de kust van het Antarctische Schiereiland vaart. Daar maakt u iedere dag excursies zoals bezoeken aan pinguïnkolonies, zodiactochtjes door fabelachtige ijsberglandschappen, korte wandeling naar schitterende gletsjers, etc. Bekende plaatsen die bijna altijd tijdens deze cruises worden bezocht zijn ondermeer Paradise Bay, Hannah Point, Port Lockroy, Cuverville Island, Deception Island en het Lemaire Channel. Klik hier voor meer informatie over Antarctic Explorer


Crossing the circle

Ezelspinguïn

De reis Crossing the Circle is een speciale wat langere Antarctische expeditiecruise van 15 dagen. Een groot deel van het programma is vergelijkbaar met de Antarctic Explorer waarbij de boot echter 3 dagen extra de tijd heeft om verder zuidwaarts langs de westkust van het Antarctic Peninsula te varen. Daarbij wordt getracht om met de boot tot bezuiden de Poolcirkel te varen hoewel dit natuurlijk afhankelijk is van de weersomstandigheden en de condities van het zeeijs. Naast de plaatsen die bij Antarctic Explorer al werden genoemd bezoekt u tijdens deze cruise vaak de Fish Islands, de Crystal Sound en Detaille Island. Klik hier voor meer informatie over Crossing the Circle


De verschillende schepen

Sergey Vavilov

De aanbieding geldt voor een zestal expeditiecruises op een drietal verschillende schepen. De Akademik Sergey Vavilov, de Clipper Adventurer en de Sea Spirit. Van deze drie zijn de Akademik Sergey Vavilov en de Clipper Adventurer min of meer vergelijkbaar zijn qua mate van comfort. De Vavilov heeft wat minder passagiers en ligt qua prijs dan ook iets hoger dan de Clipper. De Sea Spirit tenslotte is het paradepaardje van Quark Expeditions en duidelijk het meest luxueuze schip van de drie.


Voorwaarden voor boeking

Krabeter

Een cruise voor 1 dollar is een buitengewoon spectaculaire korting en de aanbieding is dan ook wel gebonden aan een aantal stringente voorwaarden.

 • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe boekingen en op basis van beschikbaarheid.
 • De prijs van 1 dollar geldt alleen als 1 andere passagier de cruise in dezelfde cabin voor de volledige prijs boekt.
 • Opties zijn niet mogelijk, u dient direct te bevestigen en te betalen. Wel kunnen we u onder voorbehoud inlichten over de beschikbare huttypen.
 • Reist u alleen dan kunt u 50% korting krijgen op de reguliere prijs wanneer u een hut deelt.
 • Reist u alleen en wilt u een eenpersoonscabin dan kan dit tegen het normale tarief zonder eenpersoonstoeslag.
Heeft u belangstelling en heeft u aanvullende vragen of wilt u boeken, dan kunt u contact opnemen per mail ( info@anderlicht.nl) of bellen met 024-3609000.

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds