Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van Ander Licht Reizen. Het heeft even geduurd voordat we tijd hebben gevonden om u via dit medium te gaan informeren maar we gaan u vanaf nu (mits u daar prijs op stelt natuurlijk) 4 keer per jaar informeren over bijzondere reizen, nieuws en andere zaken betreffende onze reizen naar Zuid-Amerika. Ik wens u veel genoegen met dit eerste nummer van onze nieuwsbrief.

Arno LuftGalapagos in een ander licht

Fregatvogel met rode keelzak en blauwe lucht

Met enige trots presenteren we u in deze nieuwsbrief een wel heel speciale reis die plaats zal vinden van 28 november t/m 9 december 2008. Gedurende die periode hebben wij de fraaie catamaran Cormorant II afgehuurd voor een speciale fotoreis naar de Galapagos Eilanden die zal worden begeleid door top-natuurfotograaf Martin van Lokven. Martin is lid van het Foto Natura expeditie-team en zal u tijdens de reis adviseren over de beste manier om de biologische rijkdommen van deze bijzondere archipel op de gevoelige plaat (of de geheugenkaart) vast te leggen. Meer informatie over deze unieke reis vindt u op Fotoreis Galapagos.


Nieuw kantoor, nieuwe medewerkster

Karen den Braven

De klanten van het eerste uur weten nog wel dat Ander Licht Reizen het eerste jaar gewoon werd gerund vanuit het woonhuis van oprichter Arno Luft. Sinds de start in oktober 2005 is het echter voorspoedig gegaan en in juli van 2007 werd een eigen kantoorruimte betrokken in het bedrijvencentrum aan de Groenestraat in Nijmegen. Wilt u nu een afspraak maken dan bent u van harte welkom op ons nieuwe adres.
Sinds 1 oktober 2007 is daarnaast Karen den Braven aangesteld als reisadviseur. Naast verschillende opleidingen in de toeristische sector heeft Karen Spaans gestudeerd met als afstudeerspecialisatie Latijns-Amerika studies. Ze is u met haar kennis van het continent graag behulpzaam bij het samenstellen van uw eigen reis op maat.


Selfdrives in Chili en Argentinië

Carretera Austral

In december 2007 is Arno Luft voor 2,5 week op reis geweest naar Chili. In deze 2,5 week verkende hij de wijnstreek van de Colchagua Vallei ten zuiden van Santiago, de prachtige landschappen van het Chileense Merengebied en de afgelegen wildernis langs de nog altijd grotendeels onverharde Carretera Austral in de provincie Aisén. Arrangementen in de Colchagua Vallei en een selfdrive naar de Carretera Austral zijn nog in de maak maar een fraaie nieuwe selfdrive reis in het Merengebied staat inmiddels online. Meer informatie vindt u door hier te klikken.


Vakantiebeurs ?

Time to relax

Begin januari vond in de Utrechtse Jaarbeurs de Vakantiebeurs plaats. Gezien onze grote ambitie om 'klein' te blijven hebben we er ook dit jaar voor gekozen daar geen stand te nemen. Bij ons is 'altijd' persoonlijk contact mogelijk. Wilt u graag een keer uw reisplannen bespreken in een persoonlijk gesprek dan bent u van harte welkom in ons kantoor in Nijmegen of wij kunnen ook bij u langskomen als u daar prijs op stelt. En dat kan ook in de avonduren of het weekend als u dat wenst. Wel vragen we u om een afspraak te maken zodat we ons kunnen voorbereiden om de bijeenkomst zo zinvol mogelijk te maken.


San Augustin de Callo

De centrale binnenplaats

Voor deze eerste nieuwsbrief hebben we besloten om gelijk maar één van de allermooiste hotels van Zuid-Amerika in de spotlights te zetten en wel Hacienda San Augustin de Callo. Deze hacienda aan de voet van de Cotopaxi vulkaan is gebouwd op een oude inca-nederzetting. Zowel de eetzaal als de bij de hacienda behorende kapel zijn authentieke inca vertrekken. Het hotel wordt gerund door Mignon Plaza, telg uit een geslacht dat meerdere Ecuadoriaanse presidenten heeft voortgebracht.
Luxe is de hacienda niet. Wel ademt deze historie, authenticiteit en oprechte en welgemeende Ecuadoriaanse vriendelijkheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke locatie en het zich kunnen veroorloven is Hacienda San Augustin de Callo een absolute aanrader!


Afmelden van deze nieuwsbrief

Mailinglijst

Aangezien dit de eerste nieuwsbrief is die we als Ander Licht Reizen versturen hebben we een keuze moeten maken uit ons adressenbestand wie wel en wie geen bericht te sturen. We hopen dat u deze nieuwsbrief op prijs stelt maar wenst u geen berichten meer van ons te ontvangen, dan kunt u zich via onderstaande link eenvoudig uitschrijven. U zult dan in de toekomst deze nieuwsbrief niet meer ontvangen. Klik hier om u af te melden.

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds