Ander Licht Reizen


Latijns-Amerika en Antarctica
Het is alweer geruime tijd dat u voor het laatst van ons gehoord heeft. U heeft ons het afgelopen jaar zo druk bezig gehouden met aanvragen dat het schrijven van een nieuwsbrief er een beetje bij in is geschoten. Dat heeft echter ook positieve kanten. Met alle studiereizen die we afgelopen jaar gemaakt hebben, is er aan kopij voor deze en de komende nieuwsbrieven geen gebrek. Ik wens u in ieder geval een reislustig jaar toe en wellicht helpt deze nieuwsbrief u met het bepalen van een nieuwe reisbestemming voor het komende jaar.

Arno LuftFamiliereisbestemming Ecuador

Klaar voor de Hidden Valleys Biketour

Lees het blog van mijn familiereis


Antarctica

Fabelachtig landschap in The Gullet

Afgelopen maart mocht ik (Arno) mee op de M/V Ortelius voor een poolcirkel expeditiecruise naar Antarctica. Het was een meer dan geweldige reis met als absoluut hoogtepunt de passage door The Gullet; een smal kanaal tussen Adalaide Island en het Antarctische continent. We hadden extreem goede condities met geen wind, een mooie wolkenluchten, lage zon en relatief weinig zeeijs. Wilt meegenieten van mijn geweldige reis; klik dan hier voor een 3 minuten durende video van de cruise.
Wilt u zelf naar Antarctica dan helpen we u natuurlijk graag verder. Meer informatie vindt u Meer informatie vindt u hier.


Studiereis naar Peru

Peruaanse schone in de Colca Canyon

Vorig jaar september maakte ik na lange tijd opnieuw een studiereis naar Peru en wat een feest! Ik herontdekte dit prachtige land dat volop in ontwikkeling is. Hier gaan de moderne tijd en tradities hand in hand in een wereld die snel verandert. Echter onveranderd mooi zijn de landschappen; droge woestijdkust, het Andesgebergte en de prachtige Amazone, zo divers en telkens overweldigend in schoonheid, in bijna 3 weken heb ik dit aan den lijve mogen ondervinden. Ook naar Peru? Dat kan natuurlijk, wij helpen u graag verder. Meer informatie vindt uKlik hier voor meer info


CO2 compensatie voor al onze reizigers

Anna


Naar Afrika en Aziƫ met PANGEA Travel

Dirk


Privacy en de AVG

Afgelopen jaar heeft u ongetwijfeld vele mails ontvangen naar aanleiding van de nieuwe privacy wet de AVG. Hoewel wij hierover geen berichten hebben gestuurd, hebben wij natuurlijk ook de benodigde aanpassingen doorgevoerd om te voldoen aan de nieuwe regels. Wilt u meer informatie dan leet u de omschrijving van ons privacybeleid hier. Onze volledige AVG verklaring vindt u hier. Afmelden voor onze nieuwsbrief kunt u eenvoudig doen via een link onderaan de nieuwsbrief en heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid informeren we u graag verder via mail of telefoon.


Verre Reizen Event 18-19 mei

Vakantiebeurs A'dam met Quinten

Half mei zijn wij aanwezig bij het Verre Reizen Event in de Fokker Terminal in Den Haag; gedurende 2 dagen delen wij graag ons enthousiasme over Latijns-Amerika en Antarctica met u en informeren wij u over de reismogelijkheden. Houdt u onze Facebookpagina / website in de gaten voor gratis toegangskaarten. Van harte welkom in onze standnummer 41!

Ander Licht Reizen 2024 - info@anderlicht.nl
Tel. 024-3609000 - www.anderlicht.nl

sgr   sgr   calamiteitenfonds