Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Home
Algemene informatie

Er is geen actueel nieuwsTravellife partner award


gepost op: 14-Jul-23

Op 15 juni heeft Ander Licht Reizen de Travellife partner award ontvangen voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar hebben we hard voor gewerkt en zijn we natuurlijk best een beetje trots op. Hieronder leest u het officiële persbericht.

Travelife Partner duurzaamheid award voor Ander Licht Reizen.


Amsterdam, 15 juni 2023. De Travelife Partner Award is vandaag in ontvangst genomen door Ander Licht Reizen (Nederland). De prijs is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van Ander Licht Reizen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ander Licht Reizen voldoet aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen; en wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria.

Ander Licht Reizen neemt deel aan het door de EU gefinancierde SUSTOUR-project dat loopt van 2020 - 2023 en gericht is op het bevorderen van duurzaamheid in de Europese touroperatorsector door middel van een door het bedrijfsleven geleide aanpak. Het project ondersteunt meer dan 600 kleine en middelgrote ondernemingen uit 35 Europese landen bij het verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties door middel van training, coaching en peer-to-peer leermogelijkheden.

Mr. Naut Kusters, manager van Travelife voor Touroperators, “Ik ben verheugd te zien dat duurzaamheid in de reisbranche aan kracht wint. De toekenning van Ander Licht Reizen zal andere bedrijven in Nederland inspireren om dezelfde weg te volgen ”.

Travelife, opgericht met steun van de Europese Commissie, is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector. Meer dan 35 nationale reisorganisaties promoten het programma onder hun leden, waaronder ABTA, UHPA, SMAL, APAVT, en de ANVR.


nieuws Latijns-Amerika


Deel dit nieuwsitem op facebook
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds