Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Home
Algemene informatie

Er is geen actueel nieuwsChili vaccineert het snelst


gepost op: 10-Mar-21

Langzaamaan lijkt er licht te komen aan het einde van de corona-tunnel. Het is inmiddels wel duidelijk dat vaccinaties daadwerkelijk helpen om de besmettings- en sterftecijfers naar beneden te krijgen en gezien de toenemende vaccinatiegraad wereldwijd lijkt het een kwestie van tijd voordat ook het maken van mooie reizen weer tot de mogelijkheid zal gaan behoren.

Voor ons als Latijns-Amerika specialist was het verheugend om te horen dat Chili op dit moment wereldwijd koploper is qua snelheid van vaccineren. Op dit moment wordt in Chili per dag 1,08% van de bevolking gevaccineerd tegen covid-19. Daarmee is de snelheid van vaccineren het hoogste van alle landen in de wereld. Natuurlijk is het belangrijker dat overal mensen goed en zo snel mogelijk door middel van vaccins worden beschermd maar gezien ons gebiedsspecialisme als touroperator zijn wij toch wel heel blij dat we zo kunnen laten zien dat ook veel Zuid-Amerikaanse landen de bestrijding van het coronavirus serieus oppakken.

Gelukkig merken we ook dat de eerste klanten al weer voorzichtig beginnen na te denken over reizen in het najaar en in 2022. Aangezien veel mensen toe zijn aan vakantie zou het wel eens druk kunnen worden, zeker in de landen die hun zaakjes het beste op orde hebben zoals Chili. Wilt u starten met de planning van een nieuwe reis dan zijn we u daarbij graag van dienst.


nieuws Latijns-Amerika


Deel dit nieuwsitem op facebook
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds