Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Home
Algemene informatie

Er is geen actueel nieuwsHet corona virus en onze reizen


gepost op: 13-Mar-20

We beleven bijzondere tijden. De hele wereld is in de ban van het Corona virus. Na de repatriëringen en de omboekingen van klanten die op korte termijn zouden gaan vertrekken zijn we nu vooral bezig om samen met reizigers die al geboekt hebben om te kijken op welke manier we hun kunnen helpen met bijvoorbeeld het omboeken van een reis naar een latere datum. Ook bieden we de mogelijkheid van een Corona voucher waarmee u de reis zonder nu naar een andere datum te kijken kunt opschuiven onder financiële dekking van het SGR.

Vertrek op korte termijn

Heeft u een reis geboekt bij ons die op ‘korte termijn’ vertrekt dan wordt u door ons benaderd voor overleg over de mogelijkheden en vervolgstappen. We realiseren ons dat ‘korte termijn’ een relatief begrip is maar die termijn wisselt per dossier. Voor reizen met cruises die 120 dagen voor vertrek moeten worden betaald dienen we eerder contact te leggen dan voor reizen waarvoor standaard annuleringsvoorwaarden gelden.

Vertrek op lange termijn

Indien uw reis pas over langere periode vertrekt (voor reguliere dossiers ca. over twee maanden) dan raden we u aan nog even af te wachten. Kan een reis niet doorgaan wegens officiële reisbeperkingen dan zijn de condities om de reis om te zetten vaak veel gunstiger.

Aangesloten bij de ANVR, SGR en CFR

Ander Licht Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en CFR. U kunt er derhalve zeker van kunt zijn dat richtlijnen van de ANVR met betrekking tot noodzakelijke omboekingen en of annuleringen - die in het belang van de klanten worden genomen - door ons zullen worden gevolgd.

Vragen

In dit berichtje hebben we geprobeerd kort uiteen te zetten hoe wel met de situatie rondom het coronavirus omgaan. Ieder dossier en iedere klant is echter anders en we kunnen ons goed voorstellen dat u specifieke vragen heeft over uw eigen reis. Aarzelt u in dat geval vooral niet om contact op te nemen. Dat kan per telefoon 024-3609000 of per mail info@anderlicht.nl.

Stay safe, stay healty,
Het Ander Licht Reizen team


nieuws Latijns-Amerika


Deel dit nieuwsitem op facebook
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds