Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Home
Algemene informatie

Er is geen actueel nieuwsHet corona virus en onze bereikbaarheid


gepost op: 1-Nov-20

We beleven bijzondere tijden. De hele wereld is in de ban van het Corona virus. De impact op iedereen is zeer groot en dat geldt zeker ook voor de reiswereld. Na de repatriëringen uit de beginperiode zijn we nu vooral bezig om samen met klanten die al een reis geboekt hadden te kijken hoe we hen het beste verder kunnen helpen. Gelukkig kiezen nagenoeg al onze klanten ervoor hun reis naar een toekomstige datum op te schuiven. Daarbij zorgen we er natuurlijk voor dat iedereen recht blijft houden op de dekking door het SGR waardoor betalingen aan ons zelfs bij een onverhoopt faillissement gegarandeerd zijn en onze klanten nooit hun aanbetaalde bedrag kwijt zijn.

Telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 11:00 op werkdagen.

Omdat er eigenlijk nog geen nieuwe reizen geboekt worden - en we ons bedrijf absoluut door deze crisis willen slepen - verrichten de overgebleven medewerkers op dit moment andere werkzaamheden. Arno werkt voor 4 dagen in de week bij een IT bedrijf en Guus heeft tijdelijk emplooi gevonden als bron- en contactonderzoeker bij de GGD. Zo houden we de reserves van Ander Licht Reizen op peil en kunnen we deze lastige tijd overleven. En natuurlijk staan we klaar om ons weer op het organiseren van reizen te storten zodra de situatie dat weer toelaat.
In verband met deze andere werkzaamheden hebben we wel moeten besluiten onze telefonische bereikbaarheid terug te brengen tot 2 uur per dag (van 9:00 tot 11:00 uur ’s ochtends). Echter u mag altijd een voicemailbericht inspreken of een e-mail sturen met een terugbelverzoek. We zullen dan op korte termijn contact met u opnemen. Dat kan desgewenst op buiten de bereikbaarheidsuren en zelfs in de avonduren als dat voor u beter uitkomt.

Maatwerk blijft de basis

We blijven natuurlijk goed zorgen voor de klanten die een reis bij ons geboekt hebben en van wie we nog bedragen uit hebben staan. Daarbij is maatwerk – meer nog dan in reguliere omstandigheden – de basis. We kijken graag samen naar de oplossing waarmee we u het beste kunnen helpen. Heeft u vragen, aarzel niet en neem dan even contact met ons op.

Aangesloten bij de ANVR, SGR en CFR

Wellicht ten overvloede, maar omdat het toch heel belangrijk is in deze tijd melden we nogmaals het volgende. Ander Licht Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en CFR. U kunt er derhalve zeker van zijn dat richtlijnen van de ANVR met betrekking tot noodzakelijke omboekingen en of annuleringen - die in het belang van de klanten worden genomen - door ons zullen worden gevolgd.

Stay safe, stay healty,
Het Ander Licht Reizen team


nieuws Latijns-Amerika


Deel dit nieuwsitem op facebook
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds