Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Nicaragua > Bouwstenen > Morgan's Rock Hacienda en Ecolodge

Morgan's Rock Hacienda en Ecolodge

Nicaragua - luxe - strand - ecolodge


Morgan's Rock Hacienda en Ecolodge, gelegen aan een prachtige afgesloten baai van de Pacifische Oceaan ten noorden van San Juan del Sur, is een echt juweeltje. Morgan's Rock is meer dan alleen een luxe accommodatie. De accommodatie ligt temidden van een privé natuurreservaat. Uw buren zijn hier brulapen, leguanen en de kleurrijke sally lightfoot krabben. Op het terrein is tevens een werkende hacienda gevestigd. De producten die op de hacienda worden verbouwd, worden gebruikt voor de bereiding van de maaltijden. Wilt u ontspannen, dan leent het zwembad of het privé strand zich daar uitstekend voor. Maar ook actievelingen kunnen hun hart ophalen. Kajakken, paardrijden, wandelen, fietsen, surfen, vissen; alles is mogelijk.


DIASHOW

Zwembad

Morgan's Rock Hacienda en Ecolodge

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Van Managua naar Morgan's Rock

U wordt opgehaald in Managua en vervolgens naar Morgan's Rock gebracht. Bij aankomst wordt u naar uw bungalow gebracht, vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de baai van Playa Ocotal.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 2 Vrije dag Morgan's Rock

De komende dagen kunt u naar eigen wens invullen in en rondom Morgan's Rock. Op het terrein van de lodge leven apen, herten en vele vogelsoorten. Daarnaast is het strand de nestplek voor grote zeeschildpadden. Een mogelijke excursie voor de ochtend is 'Desayuno en la Finca', ontbijten op de boerderij. Op de boerderij kunt u een handje helpen met het melken van een koe, leert u hoe u tortilla's maakt en uiteraard bereidt u het typische Nicaraguaanse ontbijt 'Gallo Pinto'. Verder kunt u vandaag bijvoorbeeld de Riverbed Nature Walk maken, waarbij u meer te weten komt over de verschillende exotische planten en dieren die in het reservaat leven.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 3 Vrije dag Morgan's Rock

Ook vandaag kunt u weer verschillende excursies maken. Een mogelijkheid is de Dry Forest Experience, een wandeling door het reservaat waarbij u de lokale flora en fauna kunt aanschouwen. Tijdens The Magic of Reforestation maakt u een tour naar het herbebossingsproject van Morgan's Rock en kunt u zelfs uw eigen boom planten. Door middel van deze boom blijft uw naam aan het project en Morgan's Rock gekoppeld.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 4 Vrije dag Morgan's Rock

U zou van deze vrije dag een actieve dag kunnen maken en bijvoorbeeld per mountainbike het reservaat te verkennen. Of u wandelt naar het hoogste punt van het park tijdens de uitdagende Miradores Tour. Vanaf het uitkijkpunt heeft u bij helder weer een prachtig uitzicht over Lago Nicaragua, Isla Ometepe en het kustgebied. Gaat u liever het water op, dat kan ook. U kunt bijvoorbeeld gaan kajakken, vissen, een boottocht maken, duiken of surfen. Of u kunt een dagje uitrusten door te genieten van een heerlijke massage, te relaxen aan het zwembad of op het privé strand.
Overnachting: bungalow op basis van volpension

Dag 5 Van Morgan's Rock naar Managua

U wordt vandaag terug naar Managua gebracht. Na deze transfer eindigt dit arrangement.


Accommodaties in deze reis


Morgan's Rock - San Juan del Sur, Playa Ocotal

Morgan's Rock is meer dan alleen een luxe accommodatie. De accommodatie telt in totaal 15 bungalows en ligt temidden van een privé natuurreservaat. Uw buren zijn hier onder meer brulapen, leguanen en de kleurrijke sally lightfoot krabben. Op het terrein is tevens een werkende hacienda gevestigd. De producten die op de hacienda worden verbouwd, worden gebruikt voor de bereiding van de maaltijden. Wilt u ontspannen, dan leent het zwembad of het privé strand zich daar uitstekend voor. Maar ook actievelingen kunnen hun hart ophalen. Kajakken, paardrijden, wandelen, fietsen, surfen, vissen; alles is mogelijk. Houdt u er wel rekening mee dat de bungalows op een helling in een tropisch regenwoud liggen en dat u naar boven en naar beneden dient te wandelen.
Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Algemene informatie

Tijdens dit arrangement geniet u van een luxe verblijf in een prachtige omgeving.

 • code NI0001
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 500 - € 1.000
 • reisduur 5 dagen
 • niveau 1
 • comfort 4
 • startpunt Managua

accommodatie
U verblijft in een van de 15 luxe bungalows, op basis van halfpension.

vervoer
De transfers Managua - Morgan's Rock v.v. zijn op basis van privé vervoer met chauffeur.

reisgezelschap
Individueel.

minimaal 2 deelnemers

reisperiode
Het hele jaar.Inbegrepen
 • transfer Managua - Morgan's Rock v.v.
 • 4 overnachtingen op basis van halfpension
Niet inbegrepen
 • optionele excursies
 • drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • verzekeringen
 • fooien
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds