Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Nemo I - Galapagos

De Nemo I is een goede motorzeilcatamaran uit de tourist superior klasse en als het weer het toelaat is het heerlijk zeilen met deze boot. De kleine ruimte aan boord is optimaal benut met 7 hutten aan boord en beschikt over een ruim main deck en een sundeck op het dak van de lounge. Een speciaal plekje is de netten boven het water waarop ligmatjes zijn vastgemaakt. Daarnaast beschikt de Nemo I over faciliteiten zoals een kleine bar en een ruime lobby. Het eten wordt altijd buiten op het overdekte achterdek genuttigd. De boot is gebouwd in 1996 in Frankrijk en in 2014 compleet gerenoveerd.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 14
Snelheid: 11 knopen
Lengte van de boot: 25 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 7 bemanningsleden inclusief een Galápagos gids klasse III incl. de gids
Aantal cabins: 7
Hutomschrijving: Aan boord zijn 7 kleine hutten, waarvan 2 met tweepersoonsbed en 4 met tweepersoonsbed en bovenbed en een met een stapelbed. Alle hutten hebben privé badkamer met warm en koud water. Alle hutten beschikken over airconditioning. Kenmerkend voor deze catamaran is de goede stabiliteit en omdat de Nemo I geheel van fiberglas is gemaakt en een lichte constructie heeft is het een verhoudingsgewijs snelle boot waardoor minder tijd nodig is voor overtochten.
Openbare ruimtes: De faciliteiten aan boord van de Nemo I zijn een bar, lobby met tv, dvd en stereo, en een 'al fresco' restaurant.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Nemo I hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fijne boot prima personeel goeie kok
Beoordeling : 4
De hutjes zijn wel heel erg klein en vereisen een redelijk flexibele fysieke gesteldheid om er in en uit te komen. Bij advisering moet hiermee wel rekening worden gehouden. De term ZEIL is wel erg theoretisch en suggereert meer dan waar gemaakt kan worden. Er is niet gezeild. Er werd wel heel erg veel gesnorkeld (5 maal!), iets wat wij niet deden. Het programma vermeldt slecht 1 maal de optie om te snorkelen. We moesten dan maar onszelf vermaken.


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A
Dag 1 Baltra - Seymour Norte
Dag 2 Bahía Darwin - Prince Phillip's Steps / El Barranco
Dag 3 Bartolomé - Sombrero Chino
Dag 4 Hooglanden - Baltra
ROUTE B
Dag 1 Baltra - Darwin Station
Dag 2 Punta Moreno - Bahía Elisabeth
Dag 3 Punta Espinoza - Bahía Urbina
Dag 4 Puerto Egas - Playa Espumilla - Caleta Bucanero
Dag 5 Daphne Major - Baltra
ROUTE C
Dag 1 Baltra - Playa las Bachas
Dag 2 Tintoreras / Sharks cove - Arnaldo Tupiza centro de crianza
Dag 3 Punta Cormorant - Corona del Diablo - Post Office Bay
Dag 4 - Punta Suárez - Bahía Gardner
Dag 5 Hooglanden - Baltra
ROUTE D
Dag 1 Baltra - Darwin Station
Dag 2 Punta Pitt - Cerro Brujo
Dag 3 Santa Fé - Plaza Sur
Dag 4 Caleta Tortuga Negra - Baltra


De routes van de Nemo I

route A4 dagenmaandag tot donderdag
route B5 dagendonderdag tot maandag
route C5 dagenmaandag tot vrijdag
route D4 dagenvrijdag tot maandag

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds