Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Napo Wildlife Center - Rio Napo

Het Napo Wildlife Center is een van de beste accommodaties van het Ecuadoriaanse Amazonewoud. De lodge ligt in het stroomgebied van de Río Napo, een 667 kilometer lange zijrivier van de Amazone. Napo Wildlife Center bestaat uit 16 cabañas (privéhutten) met een kingsize bed of twee losse bedden, een privé douche met (op verzoek) warm water en een eigen terras met zicht op het voor de lodge gelegen meer. Daarnaast is er een gezellige leeszaal, een cocktail lounge en een restaurant. Bij de lodge hoort ook een 36 meter hoge uitkijktoren van waaruit u wildlife kunt spotten en bij helder weer de besneeuwde toppen van de Andes kunt zien. Het mooie is dat de indiaanse Kichwa Añangu gemeenschap de lodge zelf heeft gebouwd. De Añangu indianen zijn de echte kenners van dit deel van het regenwoud. Zij zijn het die u samen met Engelssprekende Napo gidsen begeleiden tijdens de tochten door de natuur. Dat is elke keer weer een avontuur. Per kano en te voet trekt u er op uit, o.a. naar de fameuze kleilik met honderden papegaaien. Er is een speciaal programma waarbij u iedere dag vooral naar vogels op zoek gaat; het Yasuní Nationaal Park is, met 610 soorten vogels, namelijk een paradijs voor vogelaars. Maar de meeste mensen kiezen voor een 4- of 5-daags programma waarbij alle diersoorten aan bod komen. Zo vindt u hier o.a. apen (waaronder de kleine goudmanteltamarins, maar ook spinapen), reuzenotters, kaaimannen, piranha's, vleermuizen en zeldzame soorten slangen en insecten.

Napo Wildlife Center is door 25 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,80 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Uitkijkplatform in een immense kapokboom (foto: Arno Luft)

Napo Wildlife Center - Rio Napo


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Toplocatie met zeer goede gidsen. Alles wel strak geregisseerd, maar het programma was dan ook top.
Beoordeling : 5
Fijne cabin, passend in de omgeving. Groots uitzicht.
Beoordeling : 5
Geweldige ligging. Perfecte organisatie. Geweldige service voor de gasten Een super gids (Miguel)
Beoordeling : 5
Prima Lodge, prachtig gelegen. Heerlijk eten, goede informatie.
Beoordeling : 5
In alles top. Goed georganiseerd. Vriendelijke, enthousiaste, kundige gidsen. Nachtexcursies ontbreken echter (kaaimannen kijken op het meer te gevaarlijk, geen wandelingen: afgeraden). Eten uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Maar ook hier zorgde dwingend fooienbeleid voor katterig gevoel. Dat is niet nodig. Moet eigenlijk aangepast.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds