Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Mystic River Resort - Cayo District

Geen airco en geen tv! Die passen niet in het idee dat Tom en Nadege, de eigenaars hadden toen ze Mystic River Resort opzetten. Wat ons betreft is dat een uitstekende keus want de Mystic River jungle lodge is een heerlijke plek om te verblijven. De lodge ligt op een steile helling met uitzicht op de Macal River in het Cayo District. Er zijn momenteel 15 zeer ruime suites die elk een balkon hebben met uitzicht op de rivier beneden. De vier Cloud-9 Suites zijn voorzien van een eigen plungepool. Verder is er een al-fresco restaurant, een relax area bij de 'lily pool' en een jungle bar. In een speciale setting kunt u wijn en kaas proeven.

Mystic River Resort is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur (foto: Arno Luft)

Mystic River Resort - Cayo District


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fantastische kamer met eigen terras en zicht op de rivier. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer bekwame gidsen, lekkere keuken. ´s Morgens een kan koffie op de kamer. Schitterend om voor het ontbijt even op je terras koffie te drinken en te luisteren naar de vogels. Prachtig natuurdecor. Een heel ruime keuze aan activiteiten. Het personeel is heel attent, ze kennen je en weten onmiddellijk wat je graag drinkt, wat je graag doet enz. Een echt zwembad ipv de "conversation pool" zou wel aangenaam zijn.
Beoordeling : 5
Heel erg charmante lodge. Warm onthaal en er is veel te doen. Heerlijk om er te verblijven. Ook fijn personeel.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds