Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

M/V UshuaiaOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan M/V Ushuaia


De verschillende huttypen

Suite (4x)
Suite
Alle 4 de suites van de Ushuaia liggen op het upper deck G en zijn voorzien van eigen douche en toilet, twee lage bedden en ramen. Naast de slaapkamer hebben de suites een lounge met televisie, een dvd speler en een koelkast. Alle suites hebben een enigszins andere layout. Heeft u belangstelling voor een suite, dan informeren we u graag over de exacte verschillen.
Superior cabin (9x)
Superior cabin
De Ushuaia heeft in totaal 9 superior cabins. Deze liggen allemaal op het upper-deck G en hebben eigen douche en toilet en een raam. De meeste superior cabins hebben twee lage bedden. Alleen Cabin 301 heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed.
Premier twin (6x)
Premier twin
De premier cabins's van de Ushuaia liggen allemaal op het upper deck G en hebben twee bedden op de grond, een raam en eigen douche en toilet. Ook heeft een premier cabin een klein bureau en een stoel.
Standard plus tweepersoons cabin (11x)
De standard plus cabins van de Ushuaia liggen allemaal op deck E en hebben lage bedden en een patrijspoort of raam. De hutten beschikken over privé sanitair. Ook heeft een Standard Plus cabin een klein bureau en een stoel.
Standaard tweepersoons cabin (12x)
Standaard tweepersoons cabin
De Standard cabins van de Ushuaia liggen allemaal op deck E en hebben stapelbedden en een patrijspoort. De hutten hebben semi-private facilities, wat wil zeggen dat douche en toilet gedeeld worden met één andere hut. Wel heeft iedere Standard cabin een eigen wastafel.
Premier eenpersoons cabin (2x)
De twee premier eenpersoons cabins's van de Ushuaia liggen op het upper deck G en hebben een bed op de grond, een patrijspoort en eigen douche en toilet.
Standaard plus driepersoons cabin (2x)
De twee standard plus driepersoons cabins van de Ushuaia liggen op deck E en hebben drie lage bedden en een patrijspoort of raam. De hutten beschikken over privé sanitair.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds