Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

M/V Ushuaia

De Ushuaia werd gebouwd voor het Noord-Amerikaanse onderzoeksinstituut NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). De boot is echter volledig omgebouwd van onderzoeksschip tot expeditie-cruiser en biedt met 41 tweepersoonshutten en suites plaats aan maximaal 84 passagiers. Zoals alle expeditiecruisers in Antarctica heeft de MV Ushuaia een ijsversterkte romp. Om aan land te gaan wordt gebruik gemaakt van een ruime hoeveelheid zodiacs die perfecte mogelijkheden bieden om aan land te gaan op de vaak moeilijk toegankelijke kustlijn van het Antarctische schiereiland. Ter begeleiding van de passagiers reist aan boord een enthousiaste expeditiestaf mee die hun kennis, kunde en enthousiasme over Antarctica en de sub-Antarctische eilanden graag met u deelt.


Foto van deAlgemene informatie

Maximum aantal passagiers: 90
Snelheid: 14 knopen
Lengte van de boot: 85 meter
Bemanning: De crew van de Ushuaia bestaat uit 40 bemanningsleden. incl. de gids
Aantal cabins: 46
Hutomschrijving: De Ushuaia heeft in totaal 46 hutten in 7 verschillende categorieën/prijsklassen die plaats bieden aan maximaal 90 passagiers.
Openbare ruimtes: De openbare ruimtes van de Ushuaia strekken zich uit over 5 dekken en omvatten een restaurant, een observatie lounge / bar / bibliotheek, een lezingenzaal, een panoramadek, souvenir-winkel en een medische ruimte voor noodgevallen.

Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de M/V Ushuaia hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Geen grote luxe, maar dat past juist goed bij zo'n expeditie cruise.
Beoordeling : 4
Ik had triple geboekt, maar met 2 andere dames kregen we de suite, lekker ruim. Altijd schone hut linnengoed goed verzorgd.
Beoordeling : 5
Waarschijnlijk zullen mensen zeggen dat het een simpele boot is, maar ik hou hiervan. Geen luxe etc. maar het echte expeditiegevoel!
Beoordeling : 4
Prima hutten, eenvoudig, maar ruimer dan verwacht.
Beoordeling : 4
Zie boven bij Antarpply Expeditions.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds