Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

PlanciusOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Plancius


De verschillende huttypen

Vierpersoonshut met patrijspoort (4x)
Vierpersoonshut met patrijspoort
De 4 vierpersoonshutten van de Plancius liggen alle op het onderste (J) dek en zijn voorzien van twee hoge en twee lage bedden en hebben eigen sanitair.
Driepersoonshut met patrijspoort (2x)
Driepersoonshut met patrijspoort
De 2 driepersoonshutten van de Plancius liggen alle op het onderste (J) dek en zijn voorzien van een gewoon bed en een stapelbed. Ook deze hutten hebben eigen sanitair. Deze cabins zijn ideaal voor echtparen die met één kind een reis willen maken.
Tweepersoonshut met patrijspoort (9x)
Tweepersoonshut met patrijspoort
De 9 tweepersoonshutten met een patrijspoort van de Plancius liggen allemaal aan de voorkant van het schip op het H-deck. Deze cabins hebben allemaal twee lage bedden en eigen sanitair.
Tweepersoonshut met raam (26x)
Tweepersoonshut met raam
De 26 tweepersoonshutten met een raam van de Plancius liggen allemaal op het G-dek. Alle tweepersoonshutten met raam hebben twee eenpersoonsbedden. Alle hutten hebben eigen sanitair.
Deluxe tweepersoonshut (2x)
Deluxe tweepersoonshut
Er zijn twee deluxe tweepersoonshutten. Deze hutten hebben twee gescheiden bedden. Het grootste pluspunt van deze hutten is dat ze vooraan op het schip liggen en een raam naar de voorkant én een raam naar de zijkant hebben. Ook zijn ze net iets ruimer dan reguliere tweepersoonshutten met raam.
Superior tweepersoonshut (10x)
Superior tweepersoonshut
Er zijn 10 superior hutten waarvan sommige twee gescheiden bedden hebben en sommige een tweepersoonsbed. Alle superior cabins liggen verspreid over het het G-dek, het F-dek en het E-dek. Ze zijn qua oppervlakte aanmerklijk groter dan de standaardhutten. Vanzelfsprekend hebben ook deze hutten eigen sanitair.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2023 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds