Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

M/V OrteliusOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan M/V Ortelius


De verschillende huttypen

Vierpersoonshut met patrijspoort (4x)
Vierpersoonshut met patrijspoort
De vierpersoonshutten van de Ortelius liggen alle op dek 3 en hebben een patrijspoort, twee hoge en twee lage bedden, privé douche en toilet, een bureautje met stoel en opbergruimte voor bagage.
Driepersoonshut met patrijspoort (2x)
Driepersoonshut met patrijspoort
De driepersoonshutten van de Ortelius liggen alle op dek 3 en hebben een patrijspoort, één hoog en twee lage bedden, privé douche en toilet, een bureautje met stoel en opbergruimte voor bagage.
Tweepersoonscabin met patrijspoort (27x)
Tweepersoonscabin met patrijspoort
De Ortelius heeft in totaal 27 tweepersoonshutten met patrijspoort. Drie van deze hutten liggen op dek 3 en de overige hutten op deck 4. Al deze hutten hebben een patrijspoort, twee lage bedden, privé douche en toilet, een bureautje met stoel en opbergruimte voor bagage.
Tweepersoonscabin met raam (12x)
Tweepersoonscabin met raam
Er zijn 12 tweepersoonshutten met een raam die allemaal op dek 5 liggen. Al deze hutten hebben een raam, twee lage bedden, privé douche en toilet, een bureautje met stoel en opbergruimte voor bagage.
Twin deluxe cabin (2x)
Twin deluxe cabin
Er zijn twee twin deluxe cabinsdie beide op dek 5 liggen. Deze cabins hebben twee bedden op de grond, 3 ramen, eigen sanitair, een bureau met stoel een klein bankje, een tv een koelkastje, een koffie en thee maker en een föhn. De ramen kijken uit naar achteren en naar de zijkant, maar het uitzicht door het raam naar de achterkant van het schip wordt wel belemmert door de aanwezigheid van de lifeboats.
Superior cabin (6x)
Superior cabin
De Ortelius heeft 6 superior cabins die alle op dek 5 liggen. Al deze hutten hebben minimaal 2 ramen, een tweepersoonsbed en een eenpersoons bedbankje, eigen sanitair, een bureau met stoel een klein bankje, een tv een koelkastje, een koffie en thee maker en een föhn.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds