Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

M/V HondiusOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan M/V Hondius


De verschillende huttypen

Vierpersoonscabin met patrijspoort (4x)
Vierpersoonscabin met patrijspoort
De 4 vierpersoonscabins van de Hondius liggen alle op dek 3 en zijn voorzien van twee hoge en twee lage bedden en hebben eigen sanitair.
Driepersoonscabin met patrijspoort (2x)
Driepersoonscabin met patrijspoort
De 2 driepersoonscabins van de Hondius liggen alle op dek 3 en zijn voorzien van een gewoon bed en een stapelbed. Ook deze cabins hebben eigen sanitair. Deze cabins zijn ideaal voor echtparen die met één kind een reis willen maken.
Tweepersoonscabin met patrijspoort (29x)
Tweepersoonscabin met patrijspoort
De 29 tweepersoonscabins met een patrijspoort van de Hondius liggen allemaal op dek 3. Deze cabins hebben allemaal twee lage bedden en eigen sanitair.
Tweepersoonscabin met raam (14x)
Tweepersoonscabin met raam
De 14 tweepersoonscabins met een raam van de Hondius liggen alle aan de voorkant van dek 4. Alle tweepersoonscabins met raam hebben twee eenpersoonsbedden. Alle cabins hebben eigen sanitair.
Deluxe tweepersoonscabin (11x)
Deluxe tweepersoonscabin
Er zijn op de Hondius 11 deluxe tweepersoonscabins. Deze hebben alle twee gescheiden bedden. Ze liggen verdeeld over dek 6.
Superior tweepersoonscabin (8x)
Superior tweepersoonscabin
Er zijn 8 superior cabins. Deze hebben geen twee eenpersoonsbedden maar een tweepersoonsbed. Alle superior cabins liggen op dek 6. Ze zijn qua oppervlakte vergelijkbaar met de deluxe tweepersoonscabins.
Junior suite (8x)
Junior suite
Er zijn aan boord van de Hondius 8 junior suites. Deze mooie ruime cabins liggen aan de voorkant van dek 7, hebben een tweepersoonsbed en een zithoek. Daarbij hebben deze cabins een 'french balcony'; een groot raam wat open kan waardoor u extra kunt genieten van de mooie uitzichten.
Grand suites met balkon (6x)
Grand suites met balkon
De Hondius heeft 6 grand suites. Deze mooie ruime cabins liggen aan de achterkant van dek 7, hebben een tweepersoonsbed en een zithoek. Daarbij hebben deze cabins een privé balkon vanwaar u optimaal kunt genieten van de mooie uitzichten onderweg.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds