Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

M/V HondiusOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan M/V Hondius></center><br><br><h3>De verschillende huttypen</em></h3><div style=Vierpersoonscabin met patrijspoort (4x)
De 4 vierpersoonscabins van de Hondius liggen alle op dek 3 en zijn voorzien van twee hoge en twee lage bedden en hebben eigen sanitair.
Driepersoonscabin met patrijspoort (2x)
De 2 driepersoonscabins van de Hondius liggen alle op dek 3 en zijn voorzien van een gewoon bed en een stapelbed. Ook deze cabins hebben eigen sanitair. Deze cabins zijn ideaal voor echtparen die met één kind een reis willen maken.
Tweepersoonscabin met patrijspoort (29x)
De 29 tweepersoonscabins met een patrijspoort van de Hondius liggen allemaal op dek 3. Deze cabins hebben allemaal twee lage bedden en eigen sanitair.
Tweepersoonscabin met raam (14x)
De 14 tweepersoonscabins met een raam van de Hondius liggen alle aan de voorkant van dek 4. Alle tweepersoonscabins met raam hebben twee eenpersoonsbedden. Alle cabins hebben eigen sanitair.
Deluxe tweepersoonscabin (11x)
Er zijn op de Hondius 11 deluxe tweepersoonscabins. Deze hebben alle twee gescheiden bedden. Ze liggen verdeeld over dek 6.
Superior tweepersoonscabin (8x)
Er zijn 8 superior cabins. Deze hebben geen twee eenpersoonsbedden maar een tweepersoonsbed. Alle superior cabins liggen op dek 6. Ze zijn qua oppervlakte vergelijkbaar met de deluxe tweepersoonscabins.
Junior suite (8x)
Er zijn aan boord van de Hondius 8 junior suites. Deze mooie ruime cabins liggen aan de voorkant van dek 7, hebben een tweepersoonsbed en een zithoek. Daarbij hebben deze cabins een 'french balcony'; een groot raam wat open kan waardoor u extra kunt genieten van de mooie uitzichten.
Grand suites met balkon (6x)
De Hondius heeft 6 grand suites. Deze mooie ruime cabins liggen aan de achterkant van dek 7, hebben een tweepersoonsbed en een zithoek. Daarbij hebben deze cabins een privé balkon vanwaar u optimaal kunt genieten van de mooie uitzichten onderweg.
Hondius suite (1x)
De Hondius suite is de meest luxe accommodatie aan boord van de Hondius. Deze suite ligt aan de voorkant van het schip en biedt uitzicht naar de voorkant van het schip.
Zuid-Amerika

Antarctica
Argentinië
Bolivia
Brazilië
Chili
Colombia
Ecuador
Falkland Eilanden
Galapagos Eilanden
Peru
Suriname
Uruguay
Midden-Amerika

Belize
Costa Rica
Guatemala
Honduras
Nicaragua
Panama
Reistypen

expeditiecruises
familiereizen
rondreizen
fotoreizen
trekkingreizen
natuurreizen
groepen op maat
bouwstenen
Reizen per maand

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
Algemene links

contact
nieuws
wie zijn wij
klantenreacties
aanbiedingen
sitemap
beurzen
brochure
ANVR, SGR en CFR
onze reisvoorwaarden
privacy
vacatures
disclaimer
agent pages
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
Bel: 024-3609000
Mail: info@anderlicht.nl