Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Mawamba Lodge - Tortuguero

Al jarenlang een begrip en wat ons betreft nog altijd de beste lodge in Tortuguero. De kamers zijn eenvoudig maar net als de rest van het hotel zeer netjes onderhouden. De kamers hebben geen airco maar wel ventilatoren. Daarbij is er een restaurant en een mooi zwembad met bar. Het hotel heeft een prachtige tuin waar dikke leguanen en basilisken rondrennen. Daarbij heeft de lodge een biotoopje voor de roodoogboomkikker en zijn er een vlinderkas, een kikkerkas en een leguanenkas. Tot slot heeft Mawamba het voordeel zowel aan Laguna Tortuguero als aan het strand te liggen waardoor je ook lekker op eigen gelegenheid over het strand naar het dorpje Tortuguero kun wandelen.

Mawamba Lodge is door 65 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,52 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur standard room (foto: Arno Luft)

Mawamba Lodge - Tortuguero


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Mooie locatie en goede kamers. Prachtige tuin met veel dieren.
Beoordeling : 5
Prettige lodge. Denk ook dat dit de beste plek is in Tortuguero, met de zee aan de ene kant en de lagune aan de andere kant.
Beoordeling : 5
Prachtige, grote, schone kamer met terras en hangmat. Mooie lodge met heerlijke tuin (leuke rondleiding ook) en fijn zwembad. Eten was prima en afwisselend. Excursies boeiend. Bootttocht terugweg werd ook een excursie door late aankomst bus :-). Reis ernaartoe en terug prima verzorgd.
Beoordeling : 5
Erg mooi, mooie ligging en mooie tuin met vriendelijk personeel
Beoordeling : 4
Kamer prima, eten goed, excursies waren continu reden van verwarring. Planning van activiteiten werd gepresenteerd alsof het een groepsreis betrof wat voor een deel van de gasten waar was, en daarom verwarring over hoe ons programma er uit zou zien. Blij met onze privé excursie. Daarna had die gids wel plezier in echt geïnteresseerde gasten en die regelde onze tweede excursie ook privé, wat ons een snelle glimp van een Jaguar opleverde
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds