Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Mainao Inn - Puerto Ayora

Met z'n gebogen witgepleisterde muren en kleurrijke tegelmozaïeken doet de Mainao Inn een beetje Gaudiaans aan. Dit middenklasse hotel ligt op ongeveer 3 stratenblokken van de kust en heeft 30 nette maar sobere kamers die alle voorzien zijn van airco. Het hotel heeft een restaurant, gratis internet en eigen mountainbikes voor de verhuur. Mainao Inn heeft geen zwembad.

Mainao Inn is door 7 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,14 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Buitenzitje en presentatieruimte (foto: Arno Luft)

Mainao Inn - Puerto Ayora


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
Ruime kamers, lag rustig met een kleine terrasje. dicht bij het centrum.
Beoordeling : 5
Heel leuk hotelletje , dichtbij stadje en zee en zeer vriedelijk personeel.
Beoordeling : 2
Van Tom en Marieke begreep ik dat ze niet tevreden waren over het hotel. Hetgeen overigens niet Mainao Inn was maar een ander hotel waarvan ik nu de naam niet paraat heb (maar uit m'n hoofd: Lobo del Mar). Dat was ook vooraf al door jullie aangegeven. De ontevredenheid zat vooral in het feit dat bij aankomst niets van een reservering bleek. Er meost gebeld worden met ATC. Verder was het htoel lang niet vol maar werden ze toch verwezen naar een kamer aan de achterkant zonder uitzicht. Dat hebben ze niet geaccepteerd en werden met duidelijke tegenzin alsnog een kamer met balkon en zeezicht gegeven.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds