Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel - Aguas Calientes

Het Inkaterra Machu Picchu Pueblo hotel is zonder twijfel één van de meest bijzondere hotels van Peru. Het hotel ligt aan de rand van het dorpje Aguas Calientes en is eigenlijk een soort in het bos gelegen dorpje van kleine huisjes. Het bos rondom de huisjes is rijk aan orchideëen en vogels. Het hotel zelf beschikt over uitstekende kamers een zeer goed restaurant en natuurlijk kunt u in het hotel terecht voor excursies in de omgeving. Ook beschikt het hotel over een uitstekende spa. Meestal is een verblijf in Aguas Calientes noodzakelijk voor een bezoek aan Machu Picchu maar een bezoek aan dit hotel is een attractie op zich.

Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel is door 12 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Machu Picchu Pueblo hotel, kamerinterieur

Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel - Aguas Calientes


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fantastisch hotel met prima eten en mooie kamers. Alle kamers kregen een gratis upgrade dus dat was fantastisch.
Beoordeling : 5
Prachtige omgeving, mooie kamers, vriendelijk personeel
Beoordeling : 5
Bijzonder hotel. Wel iets minder dan de verhalen je doen geloven. Echter niets te klagen en leuk om hier geweest te zijn.
Beoordeling : 5
super hotel
Beoordeling : 5
Een toppertje, een plaatje! Jammer dat we daar maar 1 nacht zaten.... Zeer mooie kamers, prachtige tuin, rondleiding met gids gehad door deze "tuin". Gratis thee in de theetuin, gratis Pisco Sour in de prachtig gemeubileerde ruimten rond de bar. Zeer goed diner.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds