Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Zuid-Amerika groep op maat

Samen met 5 vrienden twee weken lang een trektocht maken door de hoge Andes; met twee families met kinderen een zelf ontworpen rondreis maken langs de mooiste stranden en nationale parken van Costa Rica; met een aantal leden van een natuurfotografenvereniging een week lang een eigen boot huren op de Galapagos Eilanden of met een groepje enthousiaste vogelaars een een lodge reis maken door het zuiden van Brazilië en het noorden van Argentinië.

Naast de gezelligheid van uw zelfgekozen reisgenoten heeft het reizen in een groep natuurlijk ook een belangrijk prijsvoordeel. Allerlei diensten zoals vervoer, gidsen, etc, worden aanmerkelijk goedkoper wanneer u in een groepje reist. Op onze website publiceren we standaard prijzen voor reisgezelschappen van 2 en 4 personen. Wilt u met een grotere groep een reis gaan ondernemen kan dat vaak fikse kortingen opleveren.

Heeft u plannen om een soort eigen groepsreis te gaan samenstellen, of denkt u na het lezen van bovenstaande dat u dat wellicht zou willen doen. Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

  Al onze reizen kunnen volledig aan uw persoonlijke reiswensen worden aangepast.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.