Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Lomas del Volcán - La Fortuna

Lomas del Volcán is een plattelandshotel in La Fortuna. Het bestaat uit 52 houten bungalows elk met een ruim terras. Vanaf het hotel heeft u bij helder weer een prachtig uitzicht op de Arenal vulkaan. U kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad. Vanuit het hotel worden wandelingen, paardrijdtochten en andere excursies in de omgeving georganiseerd.

Lomas del Volcán is door 46 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,48 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Zwembad (foto: Arno Luft)

Lomas del Volcán - La Fortuna


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Helaas konden we hier maar één nacht blijven omdat we één dag later aankwamen door studentenprotesten.
Beoordeling : 5
Heel mooi verblijf op een mooie locatie. Personeel had een taart geregeld op Tessa's verjaardag, dat was een erg leuk gebaar.
Beoordeling : 4
Groot maar ruim opgevat hotel, jammer van het feit dat het wat afgelegen is.
Beoordeling : 5
Mooie lodges op prachtige plek. Prima ontbijt. Trail gelopen in natuurpark bij Vulkaan en 's middags gedobberd in het warme water van Tabacon. (Duur maar elke cent waard.)
Beoordeling : 4
We kregen een fantastische bungalow, met het beste uitzicht op de vulkaan. Maar we zagen ook veel bungalows waar het uitzicht veel minder was. Het alacart restaurant was goed, maar erg jammer dat er altijd een grote groep amerikanen een buffet hadden in dezelfde ruimte. Ze stonden dan vaak in de rij, bijna tegen je tafeltje aan en één keer leunde er zelfs iemand op de stoel waar ik op zat...
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds