Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Loi Suites - Iguazú

Loi Suites is wat ons betreft qua hotel, faciliteiten en services het beste hotel aan de Argentijnse kant van de Iguazú watervallen. Het hotel ligt in de Selva Iryapú, een junglegebiedje zo'n 2 km buiten het centrum van Puerto Iguazú. Geeft u niet om een goed uitzicht op de Iguazú watervallen, maar gaat u voor een kwalitatief zeer goede accommodatie met mooie ruime kamers en een fantastisch zwembad in een tropische setting, dan vormen de Loi Suites vermoedelijk de beste optie.

Loi Suites is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,20 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Lobby (foto: Arno Luft)

Loi Suites - Iguazú


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Zeer groot. Heerlijke kamers, aangename zwembaden Tiki bar zeer goed met zeer vriendelijke medewerkers maar het restaurant is echt niet bijzonder, zowel eten als niet bijzonder vriendelijke bediening.
Beoordeling : 3
Ja Kies je een hotel met een van de mooiste zwembaden in de jungle en betaal je de hoofdprijs. Bedenken ze dat de terrassen rond het zwembad gerenoveerd moeten worden. Een lawaai van metaal snijden, timmeren, lassen en hameren. Kan een foto of filmpje sturen hoor. Je schrikt er van. Geen vogel te bekennen ook. Ja duiven, zwaluwen en Grietje Bies Begrijpelijk dat dit moet gebeuren maar doe dan iets voor de gasten als compensatie..... Astrid: Prima kamer, heerlijk ontbijt.Mooie accommodatie in een tropisch regenwoud. MAAR>>>>bij terugkomst van de schitterende watervallen waren de bouwvakkers met vreselijk veel lawaai het zwembad en terras aan het repareren.STank van het lassen , je hoorde geen vogels meer, waren allemaal vertrokken door het lawaai!Enorme domper. Daardoor mochten we ook niet buiten dineren of ontbijten terwijl het heerlijk weer was.Zo ontzettend jammer en teleurstellend.Bij het vertonen van mijn film op Iphone schrokken de mensen bij de receptie en ze zouden de volgende dag stoppen met werken als wij thuis kwamen.Ook dat was niet zo, wel was er iets minder lawaai!Reparatie was bekend bij receptie(deze week was rustige week , laag seizoen).zeer beschamend dat dit niet door gegeven was!Ook totaal geen compensatie aangeboden, zelfs geen drankje!Onwaardig voor zo'n 5 sterrenhotel
Beoordeling : 4
Fantastisch mooi hotel. Maar in beide kamers zat er bloed op de lakens van muggenbeten van de vorige gebruiker. Dit pas niet bij de status die dit hotel pretendeert. Werd overigens snel verholpen. Het diner was niet goed, twee keer in het restaurant gegeten en in beide keren was een deel van het eten van ons 4 niet goed klaar gemaakt. Service kan beter.
Beoordeling : 4
het enige grote en daardoor drukke hotel doordat het oorspronkelijk geplande hotel volgeboekt was. Overigens goede kwaliteit.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds