Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
 

Lezing Galapagos Eilanden

Op vrijdag 28 april organiseren wij in Nijmegen voor liefhebbers een lezingavond / fotopresentatie over de Galapagos Eilanden. Deze lezing zal vooral in het teken staan van onze speciale charterreis met de Galapagos Odyssey in december van dit jaar, maar ook andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom. Tijdens de avond zal Arno Luft (bioloog en directeur van Ander Licht Reizen) een algemene lezing houden over reizen naar de Galapagos Eilanden en Martin van Lokven (bioloog en fotograaf) zal een presentatie geven over de fantastische fotografiemogelijkheden op deze bijzondere archipel.

De avond begin om 20.00 uur en we proberen rond 22.00 uur af te ronden. Om een beetje een idee te hebben op hoeveel gasten we kunnen rekenen, verzoeken we u wel om u vooraf even aan te melden. We zullen u dan ook wat aanvullende informatie toesturen over de exacte locatie e.d.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@anderlicht.nl. Vermeldt u dan s.v.p. ook even in de mail met hoeveel mensen u wilt komen en een telefoonnummer waarop we u, indien nodig, kunnen bereiken. Natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen met ons kantoor om u op te geven.

We hopen u te mogen begroeten op 28 april!
Martin van Lokven en Arno Luft

ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2022 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds