Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Galápagos LegendOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Galápagos Legend></center><br><br><h3>De verschillende huttypen</em></h3><div style=Balcony suite (9x)
Balcony suite
De Balcony suites van de Legend zijn alle gelegen op het Moon Deck en hebben zoals de naam al aangeeft een eigen balkon met schuifdeuren.. De gemiddelde oppervlakte van deze suites is 20 m2. De balcony suites hebben twee éénpersoons bedden of één queensize bed. Door middel van een sofa bed kan eventueel een derde persoon (kind) overnachten. Alle suites van dit type hebben air-conditioning, een telefoon, muziek, een LCD tv en een koelkastje.
Legend suite (4x)
De legend suites hebben twee éénpersoons bedden of één queensize bed. De Legend suites liggen alle op het Earth Deck en de gemiddelde oppervlakte is 20 m2, net als bij de Balcony suites. Ze hebben geen deur naar buiten maar wel een raam. Alle Legend suites hebben air-conditioning, een telefoon, muziek, een LCD tv en een koelkastje.
Junior suite (17x)
Junior suite
De junior suites hebben twee éénpersoons bedden of één queensize bed. Ze liggen net als de Legend suites alle op het Earth Deck. Hun gemiddelde oppervlakte is15 m2. Alle junior suites hebben air-conditioning, één of twee ramen, een telefoon, muziek, een LCD tv en een koelkastje. Vooral voor families zijn dit handige suites omdat er 9 suites zijn die middels een tussendeur verbinding hebben met de naastgelegen suite.
Superior cabin (21x)
Superior cabin
De superior cabins van de Legend zijn verspreid over het Earth Deck en het Sea Deck. Er zijn 17 cabins met patrijspoorten en 4 interior cabins zonder daglicht. De gemiddelde oppervlakte is 11 m2. Ook bij de superior cabins bestaat er de keuze tussen hutten met 2 bedden of een tweepersoonsbed. Alle superior cabins hebben air-conditioning, een telefoon, muziek en een LCD tv
Zuid-Amerika

Antarctica
Argentinië
Bolivia
Brazilië
Chili
Colombia
Ecuador
Falkland Eilanden
Galapagos Eilanden
Peru
Suriname
Uruguay
Midden-Amerika

Belize
Costa Rica
Guatemala
Honduras
Nicaragua
Panama
Reistypen

expeditiecruises
familiereizen
rondreizen
fotoreizen
trekkingreizen
natuurreizen
groepen op maat
bouwstenen
Reizen per maand

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
Algemene links

contact
nieuws
wie zijn wij
klantenreacties
aanbiedingen
sitemap
beurzen
brochure
ANVR, SGR en CFR
onze reisvoorwaarden
privacy
vacatures
disclaimer
agent pages
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
Bel: 024-3609000
Mail: info@anderlicht.nl