Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Villa San Ignacio - Alajuela

Villa San Ignacio is een gezellige middenklasse accommodatie met een vrolijk gebruik van felle kleuren. Het hotel heeft 16 kamers en suites en is een goede plek voor reizigers die na aankomst liever een beetje buitenaf en niet in San José willen overnachten. Het hotel heeft een gezellige bar, een mooi zwembad en een openlucht jacuzzi. Op de bovenverdieping is een restaurant.

Villa San Ignacio is door 21 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,71 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Superior room (foto: Arno Luft)

Villa San Ignacio - Alajuela


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
zeer goed ifv transfer
Beoordeling : 5
Prima hotel, zeer klantvriendelijk, ook meedenkend over huurauto, ophalen van ons naar het vliegveld even een paar telefoontjes voor ons ongevraagd gepleegd. Prima eten, erg smaakvol. Prima zwembad en leuk personeel. Doen het goed.
Beoordeling : 3
Naar ons idee hebben we niet de double queen room gekregen die in onze beschrijving stond, maar de single queen room. We realiseerden ons dit te laat aangezien we 's avonds laat aankwamen en blij waren dat we op de plaats van bestemming waren. We vonden de kamer wel erg benauwd maar hebben pas de dag erna in de middag op de website van het hotel gekeken. We hadden geen zin om nog voor 1 nacht te verkassen en hebben hier dan ook geen actie op ondernomen.
Beoordeling : 2
Was net een week open, zei men, en qua aankleding moet er nog veel gedaan. Kan best wat worden. Maar het verkeerslawaai, het hotel heeft aan twee kanten wegen, krijg je nooi weg. Ik zou zeggen iets beters zoeken.
Beoordeling : 5
We werden in plaats hier van naar het Hotel Buena Vista gebracht. Wat ik van de foto's van Villa San Ignacio heb gezien is dit eigenlijk een betere keuze: ze hebben een erg grote tuin, incl. een stukje dat iets wilder is en waar je een kleine rondwandeling kan maken. Service erg ok.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds