Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Las Lajas Beach Resort - Las Lajas

De naam 'Resort' is niet helemaal representatief voor dit gezellige, relatief kleinschalige hotel op een unieke locatie. De accommodatie beschikt over een privé strand, een zwembad, een restaurant en een bar. Tevens is deze plek de ideale uitvalsbasis voor het maken van excursies in de omgeving. Lize, een Nederlandse vrouw die al jaren in Panama woont, organiseert verschillende activiteiten waarbij ze het leven van de Panamezen laat zien op een leuke manier voor zowel jong als oud. Toe aan wat échte ontspanning tijdens uw reis? Lize verzorgd heerlijke massages in een hutje op het strand.

Las Lajas Beach Resort is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Familie kamer (foto: Anna Houwers)

Las Lajas Beach Resort - Las Lajas


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Beach 'Resort' is een verkeerde naam voor dit gezellige hotel. Het is een hotel met prachtige ligging en privé strand. Wanneer je naar het dorpje wilt moet je wel in de auto stappen, maar voor het strand dus niet. Daar komt bij kijken dat het restaurant prima in orde is en voor een goede maaltijd hoef je dus ook de deur niet uit. De Nederlandse manager (Lize) geeft heerlijke massages die je kunt bijboeken, waarbij je op de achtergrond de zee hoort suizen. Daarnaast organiseert Lize ook allerlei andere activiteiten, waaronder een laagdrempelig bezoek aan een lokale indianenstam.
Beoordeling : 5
tja.... Super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Heerlijk eten. grote kamers. Schoon. Rustig. Sfeervol. En dan die ligging.... kan niet mooier!!!! Lise en haar man zijn super gastheren! Ik denk het mooiste en fijnste hotel van de reis!
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds