Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Galapagos landkaart


Klik op het overzichtskaartje voor de grotere kaart van Nicaragua.

Landkaart en bezienswaardigheden Nicaragua

Top 5 bezienswaardigheden Nicaragua

Wat mag u zeker niet missen? Dat is persoonlijk en kunnen we u pas vertellen als we weten wat uw wensen en interesses zijn. Voor ons persoonlijk behoren de onderstaande bezienswaardigheden echter zeker tot de hoofdattracties van Nicaragua.

  • Isla de Ometepe in het Lago Nicaragua. Twee vulkanen in een meer, fantastische vergezichten, schitterende natuur, archeologische opgravingen en warmwaterbaden .
  • De koloniale steden León en Granada - Onderling verschillen deze steden sterk van elkaar, maar beide steden bieden de in cultuur geïnteresseerde reiziger mooie voorbeelden van koloniale architectuur.
  • Matagalpa en Macizo de Peñas Blancas - Landschappelijk gezien misschien wel het mooiste deel van Nicaragua, met jungle, koffieplantages en spectaculaire bergketens.
  • Laguna de Apoyo - Net als het Lago Atitlán in Guatemala een gigantisch meer in de krater van een slapende vulkaan, omringd door andere vulkanen waaronder de nog zeer actieve Masaya vulkaan. Mooie plek om te zwemmen!
  • Corn Islands - Caribisch paradijs waar u met Engels prima terecht kunt. De best denkbare strandafsluiting van uw reis.

Klik op de steden en bezienswaardigheden in de lijstjes voor meer informatie. De grote landkaart van Nicaragua is niet klikbaar. 
Nicaragua landkaart
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2023 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds