Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Lamanai Outpost Lodge - Lamanai

De Lamanai Outpost Lodge is een prachtige rustieke lodge op 5 minuten per boot van de ruïnes van Lamanai. De lodge ligt langs de New River Lagoon en door de open vlakte staat er vaak een lekkere bries. Er zijn mooie algemene ruimtes met met een sfeervolle bar, bibliotheek, al-fresco diner. In totaal zijn er 20 cabins. De meeste cabins hebben gaasramen en bijbehorende ventilatie. Er zijn twee cabins met airco. De lodge is alleen per boot te bereiken via een boottocht over New River. Onderweg ziet u wellicht al ijsvogels, witte ibissen, mangrovereigertjes, vleermuizen en krokodillen.

Lamanai Outpost Lodge is door 7 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,71 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De bibliotheek (foto: Arno Luft)

Lamanai Outpost Lodge - Lamanai


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
De lodge zelf vonden we wat donker. Maar de ligging aan de rivier, de sfeer, het personeel, de excursiemogelijkheden en het eten waren top!!!!!!!! We hebben aan alles meegedaan inclusief de vroege kano-trip door de Dawson Creek. Ik zou het zo weer doen. Zo mooi met die opkomende zon, de vogels die wakker worden, de stilte van het water. Bezoek aan het Maya complex van Lamanai was zeer de moeite waard omdat we er zo vroeg naar toe gingen. Er waren nauwelijks nog toeristen te zien. De transfer naar Belize-city werd tot een echt feest gemaakt. Cruisen op volle snelheid door de New River. Na zo'n driekwartier stopte de boot midden op de rivier. Motor uit. Reden: de meegebrachte koelbox ging open met een fantastische lunch. Daarna werd de race weer vervolgd totdat we aankwamen bij de aanlegplaats waar we met de bus weer verder werden gebracht.
Beoordeling : 5
Prachtig gelegen lodge met sfeervol ingerichte lodges. Eten is met smaak bereid en de excursies in de lagune en jungle zijn boeiend.
Beoordeling : 5
Fijne ontvangst, ook vriendelijk personeel (maar na Black Rock valt op dat niet iedereen uitbundig lacht, alsof ze daar bij BR op selecteren). Kundige en gezellige gidsen. Goed concept dat excursies inbegrepen zijn en dat iedere dag kan kiezen waar je zin in hebt. Fijn ook dat al het eten al verzorgd was, en ook hier heerlijk en afwisselend gegeten (wel n beetje veel - 3 gangen lunch en 3 gangen diner - poeh).
Beoordeling : 5
Geweldige plek. Leuk personeel. Heerlijk en veel eten. Aangenaam verblijf met interessante excursies.
Beoordeling : 4
De huisjes zijn hier veel donkerder van binnen. Wel heel ruim muv badkamer. Ons huisje (nummer 2) had 5 bedden. Deze plek word ook gebruikt door Amerikaanse research en studie groepen. Tijdens ons verblijf waren er 2 van deze groepen. De grote van het huis en badkamer kloppen niet helemaal. De douche was niet goed en onwaardig voor deze lodge. De lodge is bekend als hoogwaardig en is niet goedkoop, dan mag men toch een goede douche verwachten. Twee keer aan de balie melding gemaakt van het feit dat er geen warm water was. Na de 2e keer kwam er pas iemand kijken en liet zien dat er warm water was. Later hadden we weer geen warm water. De truc (zelf beredeneerd) was om de kraan van de wasbak te laten lopen. Zodoende was er warm water om te douchen, hoewel van een krachtige douche niet meer gesproken kon worden. De keuken was perfect. Iedere ochtend, middag en avond was het heerlijk eten. De tours waren ook goed. Er is hier genoeg te zien. De ruines zijn mooi en tijdens deze tour is er ook wat wildlife. De spotlight boototcht is bijzonder. De nacht wandeling is ook geweldig (2x gedaan). De natuurwandeling staat bijna gelijk aan birdwatching. De "jungle dawn" is ook mooi. Sunset en kano tocht waren boven verwachting schitterend.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds