Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Laguna Lodge - Tortuguero

De Laguna Lodge is een jungle lodge gelegen aan Costa Rica's Caribische kust op een smalle landtong tussen de zee en het Laguna Tortuguero. Ondanks de 80 kamers ademt het hotel een relaxte, kleinschalige sfeer. Alle kamers hebben eigen sanitair, een ventilator, elektrisch licht en een bank op de veranda om te genieten van de schitterende tuin. Vanuit de lodge kunnen boottochten worden gemaakt in het Tortuguero N.P. en (in het juiste seizoen) schildpadexcursies.

Laguna Lodge is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,20 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur (foto: Laguna Lodge)

Laguna Lodge - Tortuguero


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Je krijgt een 'vaste' gids toegewezen voor de dagen dat je in de lodge bent. Deze haalt je op in het hotel in San Jose en verzorgt alle excursies die tijdens het verblijf worden georganiseerd. We hebben één extra nacht doorgebracht i.v.m. studentenprotesten. De extra dag werd er een boottocht georganiseerd voor ons en een aantal andere Nederlandse gasten die noodgedwongen een extra nachtje moesten blijven. Eten was prima maar na drie dagen raak je er wel een beetje op uitgekeken.
Beoordeling : 5
Perfect verzorgd allemaal, veel dieren werden opgemerkt door de schipper en gids. Eten en drinken prima verzorgd. Leuke huisjes
Beoordeling : 4
Het viel ons op dat de badkamers t.o.v. 2006 opgeknapt zijn tot echte badkamers.
Beoordeling : 4
Fantastische ligging van de lodge, waardoor we vroeg in de morgen de schildpadjes op het strand uit hun ei zagen kruipen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds