Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

La Selva Amazon Ecolodge & Spa - Rio Napo

La Selva Amazon Ecolodge & Spa is een van Ecuador's beste junglelodges. De Lodge ligt zo'n 90 kilometer stroomafwaarts van Coca aan de noordoever van de Río Napo. De lodge is grotendeels gebouwd volgens traditionele bouwmethoden en ligt aan de oevers van het Garzacocha-meer. Er zijn 17 tweepersoons cabañas, eerder rustiek dan luxe maar zeer verzorgd en alle voorzien van een eigen badkamer met warm stromend water en een hangmat. Diner vindt plaats in het hoofdgebouw van de lodge vanwaar u een fraai uitzicht heeft over het meer.

La Selva Amazon Ecolodge & Spa is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,80 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Bruine kapucijnaap (foto: Arno Luft)

La Selva Amazon Ecolodge & Spa - Rio Napo


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
De score 5 is vooral te danken aan een fantastische gids. Heerlijke drie-daagse gehad. Personeel vriendelijk Goede keuken Familiehut is wat aan renovatie toe: bedbodem is doorgezakt, vuile gordijnen, niet steeds verse handdoeken, materiaal ziet af door vochtigheid.
Beoordeling : 5
Super, zie eerder
Beoordeling : 5
fijne en hele mooie plek aan de laguna, schoon, goed eten (lekker en eenvoudig) fijne verdeling van excusies ochtendexcursie/ lunch/ vrij, fijn om te zwemmen of slapen/ einde middag excursie/ eten/avond excursie
Beoordeling : 4
Vervelend dat er in de nacht geen licht en water beschikbaar is. Dit is vooral vervelend als er mensen ziek worden in de nacht.
Beoordeling : 5
Het duurt even voor je er bent maar dan heb je ook wat. wat een unieke locatie. Goede lodges en buiten gewoon lekker eten.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds