Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

La Rosa de los Vientos B & B - Pedasí

Op zoek naar een rustige plek dichtbij zee? Dan is La Rosa de Los Vientos perfect. Het is met name een geschikte accommodatie voor stellen en niet per se voor families, omdat er op het terrein zelf niet veel te spelen is en er is géén zwembad aanwezig. Wij hebben erg genoten van deze schone, rustige accommodatie met het beste en meest verse ontbijt in heel Panama! De eigenaars zijn bijzonder vriendelijk en staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden om excursies te ondernemen. 's Avonds kunt u heerlijk op uw veranda een verfrissend drankje drinken uit de mini-bar en genieten van het gekras van de krekels, kortom: vakantie!

La Rosa de los Vientos B & B is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,67 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Het terrein van de accommodatie, 500 meter van de kust (foto: Anna Houwers)

La Rosa de los Vientos B & B - Pedasí


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Een absoluut hoogtepunt in onze reis. Een accommodatie met slechts 5 kamers, allemaal met een veranda. Je kan de oceaan zien vanaf je kamer (op ca. 800 meter afstand). De kamers zijn schoon en hebben een moderne, frisse uitstraling. Niet onbelangrijk: het beste ontbijt van de hele reis! Vers brood en fruit, heerlijke koffie en zelfgemaakte jam.
Beoordeling : 4
De kamers zijn niet al te groot, en als ze alle 3 bezet zijn is er wenig privacy. Er staat alleen plant tussen de rerrasstoelen. Wij waren er twee nachten alleen en toen was het geweldig.
Beoordeling : 5
Fijne kamer, heel aardige eigenaren. Kwamen met goede info over de omgeving, waar we echt goed gebruik van hebben gemaakt. Wanneer naar Isla Iguana, route rijden in de omgeving, route naar Boquete ivm wegwerkzaamheden, enz.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds