Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

La Casona de la Ronda - Quito

Fijn hotel aan Calle La Ronda in Quito. Calle La Ronda was vroeger zeer onveilig en "off limits" maar is tegenwoordig ook weer helemaal in oude glorie herstelt. La Casona de la Ronda is wat ons betreft een heel prettig hotel. Het heeft onmiskenbaar koloniale sfeer maar een wat meer speelse stijl dan veel van de wat statigere andere hotel in de oude stad. Daarbij hebben alle kamers in het hotel daglicht wat in oude koloniale panden niet altijd het geval is. La Casona de la Ronda heeft een kleine restaurant / bar hoek en een wat groter langerekt restaurant waar ook het ontbijt wordt geserveerd.

La Casona de la Ronda is door 6 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,67 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur (foto: Arno Luft)

La Casona de la Ronda - Quito


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fantastisch!! Heerlijk in het hartje van Quito!!!
Beoordeling : 5
Heerlijk hotel, kleinschalig, fijn om de reis mee te starten. Goed ontbijt, fijne staf, goede ligging. kortom, we hebben direct vanaf het begin genoten van onze reis.
Beoordeling : 5
Perfect
Beoordeling : 5
Kleinschalig, koloniaal hotel. Schone en ruime kamer met een ruime moderne badkamer. Goed verzorgd ontbijt. Ligging is in een schattig, rustig straatje in de oude stad.
Beoordeling : 5
Zeker aan te bevelen
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds