Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Kapitan Khlebnikov


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 108
Snelheid: 14 knopen
Lengte van de boot: 122 meter
Bemanning: De crew bestaat uit ca. 70 personen incl. de gids
Aantal cabins: 54
Hutomschrijving: Aan boord zijn 52 hutten die allemaal uitzicht naar buiten hebben. Alle hutten zijn voorzien van eigen sanitair, bureau en kasten. Twin kamers hebben één gewoon bed én een bedbank. Triple kamers hebben daarnaast een opklapbaar bed. Suites hebben daarnaast een aparte living met dvd speler en televisie.
Openbare ruimtes: Als algemene ruimten zijn er een restaurant, een lounge met bar, een theater-, lezingenzaal, een verwarmd en overdekt zwembad met fitnessruimte en sauna, communicatie met de vastewal via satalliet en een dokter.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Kapitan Khlebnikov. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Kapitan Khlebnikov.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds