Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Jungle Lodge - Tikal

Wanneer u de magie van de jungle en van de archeologische Maya-site Tikal van nabij wilt beleven, dan is een verblijf in de Jungle Lodge verreweg de beste optie. De 49 kamers en suites bevinden zich precies op de plek waar de eerste archeologen (die in de jaren '50 van de 20e eeuw een begin maakten met de opgravingen) hun tenten opsloegen. De stijlvolle inrichting gaat gepaard met moderne gemakken en comfort. Tot de faciliteiten behoren o.a. een mooi buitenzwembad. U kunt ter plaatse excursies regelen naar de ruïnes of naar verder weg gelegen opgravingen als Yaxhá en Uaxactún. De ruïnes van Tikal bevinden zich op loopafstand van de accommodatie dus u kunt ook zelf gemakkelijk op verkenning uitgaan.

Jungle Lodge is door 6 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

twin kamer

Jungle Lodge - Tikal


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prachtige ligging. Fijne kamer, goede badkamer. Goed ontbijt, aardige mensen. Prachtig gelegen zwembad in de jungle.
Beoordeling : 5
Super goed gelegen zo in de archeologische site
Beoordeling : 4
Zeer goed gelegen. Prachtige omgeving. Problemen met internet. Later opgelost
Beoordeling : 5
Perfect gelegen, zo direct naast/in Tikal (voor de natuurliefhebber). Meer dan je mag verwachten voor n hotel in de jungle. Mensen lijken wat terughoudender, minder contact met personeel dan bij de lodges in Belize. Minder initiatief. Iets moeilijker om iets geregeld te krijgen, zal niet alleen aan taalbarriere liggen, maar ook aan cultuur. Maar dat is achterafkijkend (na ervaringen met BR en Lamanai) en prima. Dat hoort bij reizen/andere mensen ontmoeten!
Beoordeling : 3
Goede kamers, slechte keuken en onverschillig personeel
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds