Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Juan Solito Lodge - Llanos

De Juan Solito Lodge ligt geïsoleerd in de uitgestrekte vlakten van noordoost-Colombia en is de beste optie voor reizigers die de indrukwekkende natuur van het Llanos-gebied willen leren kennen. Het hoofdgebouw telt 7 kamers waar 1 tot 4 personen kunnen overnachten, daarnaast is er nog 1 eenpersoonskamer. Ook zijn er 4 eenvoudige cabañas, in elk ervan kunnen 1 tot 5 personen verblijven. Alle kamers en cabañas zijn voorzien van een eigen badkamer en een ventilator. Vanuit de lodge worden excursies georganiseerd per kano, te voet, te paard en per 4x4 (met gids). Voor het spotten van wildlife is er geen betere plek! U kunt hier o.a. capibara's, kaaimannen, leguanen, schildpadden, herten, wilde zwijnen, anaconda's, wilde paarden, brulapen, piranha's, tapirs en vele soorten tropische vogels zien. In Juan Solito maakt u ook kennis met de cultuur van de Colombiaanse cowboy, de 'llanero'. De parallellen met de Braziliaanse Pantanal dringen zich onherroepelijk op, niet alleen vanwege het vele wildlife en de bloeiende lokale cultuur, maar ook dankzij het uitgestrekte savannelandschap.

Juan Solito Lodge is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Brilkaaiman

Juan Solito Lodge - Llanos


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Verwacht hier geen luxe, maar wel de vriendelijkste mensen die je maar kan wensen en een prachtige locatie. Er is maar een kamer (van de 10 geloof ik), die goede matrassen heeft (de anderen zijn spijkerhard), dus vragen of je een kamer mag uitzoeken. Het eten was overigens prima, zeker voor die afgelegen plek en vooral met veel plezier en liefde bereid en opgediend. Zonder Spaans kom je op deze locatie niet ver...
Beoordeling : 5
de lodge bestaat uit verschillnde gebouwen bij een rivier. De kamers en faciliteiten zijn erg basic. Er is geen warm water, geen telefoon bereik en geen WIFI. Tegenwoordig is er wel de gehele dag stroom zodat ook 's nachts de ventilator werkt en appartuur kan worden opgeladen. Het personeel is erg vriendelijk en erg behulpzaam. We kregen zelfs rubber laarzen te leen (nodig want het was er zeer modderig door de overvloedige regen). Ze hebben verschillende excursies (wandelingen, autotochten, boottocht, paardrijden) voor ons georganiseerd. en muziek\dans voor ons gemaakt. Houdt wel rekening met een lange autorit over een slecht berijdbare weg.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds