Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Jardin de Iguazú hotel - Iguazú

Het Jardin de Iguazú is een prettig middenklasse hotel in het centrum van Puerto Iguazu. Het hotel is netjes, goed onderhouden en de service is heel vriendelijk. Er is een mooi zwembadje met daaromheen wat zitjes. Een ontbijtbuffet is altijd ingegrepen.

Jardin de Iguazú hotel is door 14 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,43 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Jardin de Iguazu Hotel (foto: Arno Luft)

Jardin de Iguazú hotel - Iguazú


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
We kregen een kleine kamer aan het zwembad. Heel veel herrie, ook 's avonds, kamer stonk erg naar chloor. Er was geen andere kamer beschikbaar, maar we konden wel de dag erna verhuizen. Die was groter en verder weg van zwembad. Prima dus. Ontbijt was erg goed.
Beoordeling : 4
Fijn dat het hotel in het centrum ligt , zodat je van de faciliteiten van het stadje gebruik kunt maken Vriendelijk en behulpzaam personeel Gelukkig was onze kamer wat opzij , want het zwembad gaf vele "decibellen" af.
Beoordeling : 4
Klant vriendelijk dicht in het centrum.
Beoordeling : 5
Helemaal prima, inclusief colibries. Werd alleen aangeboden als appartement, maar in de keuken kon je niet koken ha ha.
Beoordeling : 4
Aardig hotel maar ik zou een volgende keer misschien iets anders zoeken. Er was een mooi zwembad met ligbedden etc., maar na 14.00 uur is er geen zon meer op de binnenplaats. We hadden veel natte kleren (na bezoek waterval) en dat was met geen mogelijkheid droog te krijgen. Er was geen ruimte om kleding te drogen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds