Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Deze boot is (momenteel) niet meer actief in Antarctica. In de linkerkolom vindt u een overzicht van boten die op dit moment wel expeditiecruises in Antarctica uitvoeren.

M/V Janssonius

De Janssonius werd voor corona aangekondigd als de nieuwste aanwinst van Oceanwide Expeditions. Het zou een 'identiek' zusterschap worden van de Hondius. Echter de corona pandemie en de daaropvolgende verstoring van de bevoorradingsketens heeft er uiteindelijk toe geleid dat de scheepswerf die de Janssonius zou bouwen failliet is gegaan. Op dit moment is dan ook hoogst onzeker of de Janssonius ooit nog in de vaart zal komen of niet. Vooralsnog zijn alle geplande vertrekdata geschrapt en bieden we de boot niet meer aan.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 176
Lengte van de boot: 107 meter
Bemanning: 72 bemanningsleden incl. de gids
Aantal cabins: 83
Hutomschrijving: De Janssonius beschikt in totaal over 82 hutten die varieren qua aantal personen, uitzicht, oppervlakte en faciliteiten. Er zijn drie- en vierpersoonscabins die op indeling kunnen worden geboekt maar ook luxe suites met een flinke oppervlakte en een eigen balkon. Alle hutten zijn voorzien van eigen sanitair.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de M/V Janssonius. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de M/V Janssonius.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2023 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds