Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Island SkyOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Island Sky


De verschillende huttypen

Standaard suite (8x)
De standaard suites liggen op het Magellaan deck en hebben patrijspoorten. De oppervlakte van deze cabins is ongeveer 21 vierkante meter.
Superior suite (19x)
De Superior suites liggen op het Columbus deck en hebben een groot raam. De oppervlakte van deze cabins is ongeveer 22 vierkante meter.
Premium suite (13x)
De Premium suites liggen op het Marco Polo dek en hebben een groot raam. De oppervlakte van deze cabins is ongeveer 21 vierkante meter.
Hoeksuite (2x)
Deze cabins liggen net als de Premium suites op het Marco Polo dek maar liggen op voor op het schip en hebben niet alleen een raam naar de zijkant maar ook een raam naar de voorkant. Ze hebben een oppervlakte van ca. 22 vierkante meter.
Deluxe balkonsuite (8x)
De deluxe balkonsuites liggen op het Erickson Deck zijn vergelijkbaar met de Premium suites maar hebben als voordeel boven de premium suites dat ze allemaal een balkon hebben van 4 vierkante meter met een tafeltje en twee stoelen.
Owners suite (4x)
De owner's suites liggen op het Explorers Deck. De de meerwaarde van deze cabins zit hem vooral in het grote balkon van maar liefst 8 vierkante meter.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds