Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Island Sky

De Island Sky is de nieuwste aanwinst van Quark Expeditions. Dit schip zal worden ingezet voor luxe / fully inclusive cruises naar Antarctica. Wij zijn op dit moment informatie aan het verzamelen over deze boot zodat we deze over enkele dagen compleet op onze website kunnen publiceren.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 108
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 91 meter
Bemanning: De crew en de staf bestaan uit in totaal 70 personen incl. de gids
Aantal cabins: 54
Hutomschrijving: De Island Sky heeft 54 zeer comfortabele cabins / suites die allemaal een minimale oppervlakte hebben van zo'n 20 vierkante meter. De cabins zijn allemaal zeer comfortabel met naast het bed een bank met tafeltje, een televisie, een mini-bar en ruime kasten. Alle suites hebben vanzelfsprekend ook een nette badkamer met toilet, wastafel en douche. Er zijn suites met patrijspoorten, suites met een raam / ramen en de meest luxe suites hebben een privé balkon.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Island Sky. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Island Sky.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds